EOTB-ster Dusty zwaargewond door ongeluk: 'Hij vecht voor zijn leven'

Karen Luiken-21 juli 2021 om 14:15

​Schokkend nieuws over Dusty Taconis. De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster is ernstig gewond geraakt bij een ongeluk.

Uit een bericht op Instagram blijkt dat ‘hij moet vechten voor zijn leven’.

​Het lijkt erop dat Dusty betrokken is geraakt bij een ongeluk in het Nederlandse plaatsje Zandvoort. Daar is de bestuurder van een snorscooter net voor middernacht hard ten val gekomen. Twee ambulances en een traumateam werden opgeroepen om eerste hulp te verlenen.

Hoewel het nog niet 100 procent zeker is dat het bij dit ongeluk om Dusty gaat, lijken verschillende geluiden dat wel te bevestigen. Op de Instagram-pagina van Dusty Cream, de zonnebrand die Dusty onlangs heeft, staat het volgende bericht: ‘Onze gedachten gaan op dit moment naar Dusty. Hij heeft gisteren een ongeluk gehad. Op dit moment is Dusty aan het vechten voor zijn leven. Dusty is erg sterk.’

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Daniel Radcliffe heeft nieuwe grote rol beet

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 21:16

Hij zal voor velen altijd Harry Potter blijven, maar toch heeft acteur Daniel Radcliffe een nieuwe grote rol beet. De inmiddels 32-jarige Britse acteur kruipt binnenkort in de huid van muzikant Weird Al Yankovic. Dat werd begin deze week bekendgemaakt.

‘Weird: The Al Yankovic Story’, vertelt het verhaal van de bekende zanger rond de tijd dat hij zijn eerste grote hits ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ maakte, maar ook zijn celebrity-affaires en extravagante levensstijl komen aan bod. Opnames zullen al starten in februari.

Waar en wanneer de film net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned!

Ontdek meer