EOTB-ster Dusty zwaargewond door ongeluk: 'Hij vecht voor zijn leven'

Karen Luiken-21 juli 2021 om 14:15

​Schokkend nieuws over Dusty Taconis. De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster is ernstig gewond geraakt bij een ongeluk.

Uit een bericht op Instagram blijkt dat ‘hij moet vechten voor zijn leven’.

​Het lijkt erop dat Dusty betrokken is geraakt bij een ongeluk in het Nederlandse plaatsje Zandvoort. Daar is de bestuurder van een snorscooter net voor middernacht hard ten val gekomen. Twee ambulances en een traumateam werden opgeroepen om eerste hulp te verlenen.

Hoewel het nog niet 100 procent zeker is dat het bij dit ongeluk om Dusty gaat, lijken verschillende geluiden dat wel te bevestigen. Op de Instagram-pagina van Dusty Cream, de zonnebrand die Dusty onlangs heeft, staat het volgende bericht: ‘Onze gedachten gaan op dit moment naar Dusty. Hij heeft gisteren een ongeluk gehad. Op dit moment is Dusty aan het vechten voor zijn leven. Dusty is erg sterk.’

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Ontdek meer