Joost Klein wil songfestival niet skippen na oproep

Karen Luiken-14 april 2024 om 07:58

Joost Klein gaat gewoon naar het Eurovisie Songfestival. Ruim 250 schrijvers, kunstenaars en artiesten riepen hem op om niet te gaan vanwege de deelname van Israël aan het liedjesfestijn, maar daar gaat de Nederlandse zanger niet op in.

Zaterdag trad Joost Klein op tijdens het Eurovision in Concert in Amsterdam. Daar zei hij dat hij de oproep en de pijn die daarin naar voren komt, voelt, maar dat hij niet mee kan gaan met de vraag die hem gesteld wordt, namelijk: zijn deelname aan het songfestival schrappen. Hij vindt het dilemma rondom Israël te groot om zelf op te kunnen lossen. “Als ik een wereldleider was, zou ik allang wat hebben gedaan.”

Joost Klein staat over een paar weken dus gewoon op het podium in de Zweedse stad Malmö. “Ik heb al geboekt, heb al contracten ondertekend. De transfer gaat gewoon door.”

'Too Hot To Handle'-ster Harry Jowsy heeft huidkanker

Karen Luiken-30 april 2024 om 08:43

Harry Jowsey gaat door een pittige periode. Bij de ‘Too Hot To Handle’-ster is op 26-jarige leeftijd huidkanker vastgesteld. Dat laat hij weten in een video op TikTok.

Harry kwam erachter toen hij zijn huid liet laten checken bij een dermatoloog. Hij bleek al twee jaar een plekje op zijn schouders te hebben zitten dat niet goed was. De realityster ondergaat nu behandelingen en weet naar eigen zeggen zeker dat het goed komt.

“Als je net als ik heel veel sproetjes hebt, laat je lichaam dan controleren. Je weet maar nooit”, waarschuwt hij zijn volgers in aanloop naar de zomer. “Draag zonnebrandcrème en wees een beetje verantwoordelijk, want dat is wat ik nu moet doen.”

Anne Hathaway is al 5 jaar nuchter

Chelsy Vanlerberghe-30 april 2024 om 08:29

Een mijlpaal voor Anne Hathaway! De 'The Idea of You'-actrice heeft al vijf jaar geen alcohol meer gedronken, en daar is ze heel trots op.

"Normaal gesproken zeg ik er niet veel over, maar ik ben dus al meer dan vijf jaar nuchter," vertelde ze aan de New York Times. "Dat voelt echt als een mijlpaal voor mij."

En hoewel Anne begrijpt dat iedereen zijn eigen relatie met alcohol heeft, voelt ze zich goed over haar keuze om nuchter te blijven. "Voor mij is alles beter nu," ging ze verder. "Drinken was voor mij gewoon een manier om in zelfmedelijden te zwelgen. En daar hou ik niet van."

Op een katerige ochtend in 2019, besloot de ster uit 'The Princess Diaries' om te stoppen met drinken totdat haar kinderen oud genoeg waren. Ze wilde geen kater hebben als ze haar nodig hadden. En dat houdt ze nu dus al vijf jaar vol. Chapeau!

Ontdek meer