Nieuw seizoen 'Too Hot To Handle' staat voor je klaar

Karen Luiken-21 juli 2021 om 05:00

Wéér nieuwe afleveringen van ‘Too Hot To Handle’? Jazeker!

Hoewel het tweede seizoen van de Amerikaanse variant van de show pas net op Netflix is verschenen, komt de streamingsdienst nu al met een vervolg. Dit keer maken Braziliaanse deelnemers de boel onveilig in ‘Brincando com Fogo’.

Behalve de titel verschilt de Braziliaanse show niets van de Amerikaanse variant. Verschillende single mannen en vrouwen worden samen op een prachtig paradijs gedropt. Ze krijgen een aantal regels mee: niet zoenen, niet aanraken, geen masturbatie, geen seks. Hoe vaker de regels overtreden worden, hoe kleiner de prijzenpot. De deelnemers starten met 500.000 real, wat omgerekend zo’n 82.000 euro is, maar de kans is klein dat ze dat bedrag aan het einde van de rit ook over zullen houden.

De eerste vier afleveringen staan al online, de andere vier komen volgende week.

Geweldig nieuws voor Kitty uit 'Big Brother'

Karen Luiken-23 januari 2022 om 08:16

Na regen komt zonneschijn, ook voor Kitty uit ‘Big Brother’. De blondine die in het programma vooral bekendstond om haar roze huispak, is voor het eerst oma geworden. Dat heuglijke nieuws maakt ze bekend via Instagram.

Het was voor Kitty een week vol emoties. Haar vader overleed toen ze nog in het ‘Big Brother’-huis zat en niet veel later bleek dat ze het programma moest verlaten. Een beetje blijdschap kon Kitty dus wel gebroken. En die krijgt ze nu ook.

“Naast mijn schoenen loop ik van trots”, schrijft Kitty bij een foto. “Gisteren ben ik oma geworden van mijn prachtige kleindochter Dani. Een prachtig meisje van 4530 gram. Zo trots.”

Zien: nieuwe beelden van tweede seizoen ‘Bridgerton’

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 10:23

Vanaf 25 maart kan je via Netflix genieten van het langverwachte tweede seizoen van de successerie ‘Bridgerton’. En hoewel er nog geen échte trailer verschenen is, heeft Netflix wél al enkele nieuwe beelden gedropt via sociale media!

“My oh my... Kan iemand aan Lady Whistledown vragen of we meer voorproefjes van Bridgerton seizoen 2 mogen? Pretty please?” klinkt het bij de post van Netflix Nederland & België.

Het tweede seizoen zal vanaf 25 maart te streamen zijn via Netflix.

Check de gloednieuwe beelden hier:

Ontdek meer