Dua Lipa dropt nieuwe single: 'Illusion'

Chelsy Vanlerberghe-12 april 2024 om 08:17

Dansbenen klaar? Dua Lipa heeft nieuwste single op de wereld gelost. 'Illusion' is de opvolger van 'Training Season' en 'Houdini', die ons opwarmen voor haar aankomende album 'Radical Optimism'.

De muziekvideo van het nummer is opgenomen in Montjuïc in Barcelona. De popster begint het dancenummer met een vleugje kritiek op zichzelf. "Ik ben gekend als iemand die red flags negeert," zingt ze.

De zangeres beschrijft het nummer als "weten waar je aan begint, maar er toch voor blijven. Het is het plezier van het bespelen van iemand in hun eigen spel." 'Illusion' was het eerste nummer dat ze schreef voor haar nieuwe album en past perfect bij het thema van de nieuwe plaat, die volgens Lipa draait om het vinden van geluk in situaties die voorheen onmogelijk leken mee om te gaan.

Adele open over tweede kinderwens

Karen Luiken-20 mei 2024 om 16:04- Foto:

Reuters

De kans dat Adele binnenkort opnieuw moeder wordt, is aanwezig. De zangeres heeft haar publiek tijdens een concert in Las Vegas verteld dat ze dolgraag een tweede kindje zou willen. En dan het liefst een meisje, zo klonk het in de zaal.

“Als ik klaar ben met al mijn verplichtingen en shows, wil ik een baby. En ik wil het liefst een meisje omdat ik al een jongen heb”, aldus Adele. “Ik heb het gevoel dat ze misschien wel de persoon zal worden van wie ik het meest ter wereld zal houden, maar ook het meest zal haten. Ze zal me constant op mijn plek zetten, toch? Met mij als moeder en Rich als haar vader wordt het ongetwijfeld een bazige, kleine koningin.”

Adele heeft al een zoon die ze in 2012 met haar ex-man Simon Konecki kreeg. Ze is sinds 2021 samen met Rich Paul, die zelf ook al drie kinderen heeft.

‘Harry Styles weer vrijgezel’

Karen Luiken-20 mei 2024 om 14:11

Harry Styles bevindt zich naar verluidt weer op de vrijgezelle markt. De zanger zou zijn relatie met actrice Taylor Russell hebben beëindigd na een reis naar Japan. Dat meldt een bron volgens The Sun

Harry en Taylor, die veertien maanden geleden begonnen met daten, brachten in april nog samen tijd door in Tokio. Maar daarna zou het volgens vrienden van het stel gedaan zijn tussen de twee. “Harry en Taylor hebben hun relatie beëindigd”, zegt een insider. “Ze hebben een moeilijke periode doorgemaakt na hun reis naar Japan en nemen een tijdje afstand van elkaar.”

Hoewel de twee volgens de bron ‘een mooi stel vormden en het duidelijk was dat Harry gelukkig werd van Taylor’, liep het op een gegeven moment toch niet lekker tussen de twee. “Ze hebben een time out genomen.”

Ontdek meer