Zien: eerste trailer van horrorfilm 'Malignant'

Dieter Blarinckx-21 juli 2021 om 08:10

De legendarische horrorregisseur James Wan, vooral bekend van 'Saw', 'Insidious' en 'The Conjuring', komt binnenkort met een gloednieuwe nachtmerrie.

'Malignant' volgt een vrouw die door middel van speciale visioenen getuige is van de meest gruwelijke moorden. Maar is alles wel wat het lijkt?

'Malignant' zal vanaf 1 september te zien zijn in de bioscoop.

Check de trailer nu:

RTL onderbreekt samenwerking met Ali B

Karen Luiken-19 januari 2022 om 16:45

RTL Nederland heeft de samenwerking met Ali B onderbroken. De rapper ligt momenteel onder vuur omdat er meerdere aangiftes tegen hem zijn binnengekomen wegens wangedrag bij ‘The Voice of Holland’.

“Er moet nu eerst volledige helderheid komen”, zegt een woordvoerder van RTL volgens RTL Nieuws. “Zolang die er nog niet is, is de samenwerking opgeschort.”

Vorige week werd al een aangifte tegen Ali B gedaan, toen vermoedelijk door een oud-deelnemer. Gisteren is daar nog een tweede aangifte bij gekomen.

Afgelopen zaterdag werd duidelijk dat ‘The Voice of Holland’ voorlopig niet wordt uitgezonden omdat er berichten binnen zijn gekomen over grensoverschrijdend gedrag. Behalve Ali B – die ontkent er iets mee te maken te hebben – wordt ook bandleider Jeroen Rietbergen beschuldigd. Laatstgenoemde is opgestapt.

Netflix komt met nieuwe Nederlandstalige actiefilm

Karen Luiken-19 januari 2022 om 16:14

Netflix staat vol met bloedstollende films, voornamelijk Engelstalig. Maar binnenkort komt daar een pareltje van Nederlandse bodem bij. De streamingsdienst lanceert eind 2022 de actiefilm ‘The Takeover’.

In het verhaal staat de zogenaamde white hacker Mel Bandison centraal. Als zij bij een hightech zelfrijdende bus een hack onschadelijk maakt, legt ze daarmee onbedoeld een internationaal crimineel netwerk plat. Samen met Thomas Deen, haar onhandige blind date van de avond ervoor, slaat ze op de vlucht voor deze criminelen, maar ook voor de politie.

De hoofdrollen worden vertolkt door Holly Mae Brood als Mel en Géza Weisz als Thomas. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Whalid Benmbarek, Susan Radder, Frank Lammers en Noortje Herlaar.

Ontdek meer