Rihanna geeft update over potentieel nieuw album

Chelsy Vanlerberghe-10 april 2024 om 12:07

Het lijkt erop dat fans nog even zullen moeten wachten op het negende album van Rihanna. De zangeres gaf aan Interview Magazine toe dat ze nog geen nummers klaar heeft.

De popster, die al sinds 2016 geen album meer heeft uitgebracht, vertelde in het interview openhartig over van alles en nog wat. Van haar huwelijk tot Fenty Beauty tot muziek. Over dat laatste onderwerp heeft ze echter geen nieuws.

Begin 2019 liet RiRi weten dat ze aan een nieuwe plaat aan het werken was, die in 2019 zou uitkomen. De zangeres postte ook foto's en video's van haar in de studio. Maar 2019 is intussen vijf jaar geleden en fans worden ongeduldig. Op elke post komt eenzelfde vraag terug: "Where's the album, Rihanna?"

De zangeres reageerde op de smeekbedes met een meme op Instagram, waarbij ze in de caption schreef dat ze weigert R9 uit te brengen.

Dus, waar de oorspronkelijke negende plaat heen is, is onduidelijk. Wat we nu wel weten, is dat er nog geen album is. "Ik heb heel veel visuele ideeën," vertelde de zangeres aan het magazine. "Het is gek. M'n hersenen werken nu andersom. Normaal heb ik eerst de muziek en dan leiden die me naar allemaal visuele mogelijkheden, maar nu komen die visuele ideeën eerst. Ik heb er nog geen nummers bij," voegde ze eraan toe. "Maar misschien is dat juist wel de sleutel dit keer. Misschien leiden die visuele ideeën me wel naar de nummers die ik moet maken."

'Too Hot To Handle'-ster Harry Jowsy heeft huidkanker

Karen Luiken-30 april 2024 om 08:43

Harry Jowsey gaat door een pittige periode. Bij de ‘Too Hot To Handle’-ster is op 26-jarige leeftijd huidkanker vastgesteld. Dat laat hij weten in een video op TikTok.

Harry kwam erachter toen hij zijn huid liet laten checken bij een dermatoloog. Hij bleek al twee jaar een plekje op zijn schouders te hebben zitten dat niet goed was. De realityster ondergaat nu behandelingen en weet naar eigen zeggen zeker dat het goed komt.

“Als je net als ik heel veel sproetjes hebt, laat je lichaam dan controleren. Je weet maar nooit”, waarschuwt hij zijn volgers in aanloop naar de zomer. “Draag zonnebrandcrème en wees een beetje verantwoordelijk, want dat is wat ik nu moet doen.”

Blackwave. tegen Compact Disk Dummies in Red Bull Soundclash

Chelsy Vanlerberghe-30 april 2024 om 08:43

Red Bull SoundClash palmt op donderdag 7 november 2024 de Lotto Arena in voor een onvergetelijke live show: blackwave. vs Compact Disk Dummies. Ze nemen het op tegen elkaar op twee stages recht tegenover elkaar. En jij kiest wie wint!

Vijf rondes lang proberen de twee bands jou te overtuigen met unieke versies van hun bekendste nummers, verrassende covers en de coolste secret guests. 'The Reeling' met een symfonisch orkest? Wie weet! En waarom niet 'a-okay' in een death metal-versie?

Een applausmeter is de onverbiddelijke scheidsrechter. De band die het meeste aantal decibels haalt, wint de ronde. Wie de meeste rondes wint, ​ gaat met de trofee naar huis. Zowel Compact Disk Dummies en blackwave. beloven de Lotto Arena te doen daveren op haar grondvesten. Wil je daarbij zijn? Koop dan nu je tickets via deze link.

Ontdek meer