Rihanna geeft update over potentieel nieuw album

Chelsy Vanlerberghe-10 april 2024 om 12:07

Het lijkt erop dat fans nog even zullen moeten wachten op het negende album van Rihanna. De zangeres gaf aan Interview Magazine toe dat ze nog geen nummers klaar heeft.

De popster, die al sinds 2016 geen album meer heeft uitgebracht, vertelde in het interview openhartig over van alles en nog wat. Van haar huwelijk tot Fenty Beauty tot muziek. Over dat laatste onderwerp heeft ze echter geen nieuws.

Begin 2019 liet RiRi weten dat ze aan een nieuwe plaat aan het werken was, die in 2019 zou uitkomen. De zangeres postte ook foto's en video's van haar in de studio. Maar 2019 is intussen vijf jaar geleden en fans worden ongeduldig. Op elke post komt eenzelfde vraag terug: "Where's the album, Rihanna?"

De zangeres reageerde op de smeekbedes met een meme op Instagram, waarbij ze in de caption schreef dat ze weigert R9 uit te brengen.

Dus, waar de oorspronkelijke negende plaat heen is, is onduidelijk. Wat we nu wel weten, is dat er nog geen album is. "Ik heb heel veel visuele ideeën," vertelde de zangeres aan het magazine. "Het is gek. M'n hersenen werken nu andersom. Normaal heb ik eerst de muziek en dan leiden die me naar allemaal visuele mogelijkheden, maar nu komen die visuele ideeën eerst. Ik heb er nog geen nummers bij," voegde ze eraan toe. "Maar misschien is dat juist wel de sleutel dit keer. Misschien leiden die visuele ideeën me wel naar de nummers die ik moet maken."

Selena Gomez emotioneel na staande ovatie van 9 (!) minuten

Karen Luiken-19 mei 2024 om 13:01

Selena Gomez heeft tijdens het filmfestival van Cannes een staande ovatie van maar liefst negen minuten gekregen voor de film ‘Emilia Pérez’, waar ze samen met Zoe Saldaña en Karla Sofía Gascón in te zien is. Volgens Variety is het de grootste staande ovatie ooit op het filmfestival.

Selena hield het tijdens de staande ovatie niet droog. Terwijl het publiek negen minuten lang klapte, toeterde, floot en juichte, veegde de zangeres haar tranen weg. Haar collega’s Zoe en Karla gaven elkaar een emotionele knuffel.

De film ‘Emilia Pérez’ gaat over Rita, een advocaat wiens kantoor eerder geneigd is criminelen te helpen dan gerechtigheid te vinden. Ze vindt een onverwachte uitweg wanneer Manitas, de gevreesde leider van een drugskartel, haar rekruteert om hem te helpen bij het voltooien van een geslachtsveranderende operatie om de vrouw te worden die hij altijd al wilde zijn. Selena speelt zijn nietsvermoedende vrouw.

'Europapa' populair in heel Europa

Karen Luiken-19 mei 2024 om 12:55

Het nummer ‘Europapa’ gaat als een trein sinds de diskwalificatie van Joost Klein bij het Eurovisiesongfestival. Sterker nog: het liedje doet het in veel landen beter dan ‘The Code’, de song waarmee de Zwitserse Nemo het liedjesfestijn won. Dat meldt de Telegraaf.

In een week tijd is ‘Europapa’ zo’n 25 miljoen keer gestreamd via Spotify. Het nummer kwam in verschillende Europese hitlijsten terecht en bereikte in Nederland, Vlaanderen én Litouwen de eerste plaats. In Finland belandde het liedje op de tweede plek, in Zweden op de vierde en in IJsland op de zesde. Verder is Joost Klein ook binnen gekomen in de hitlijsten van de landen Noorwegen, Duitsland, Ierland, Groot-Brittannië, Griekenland en Wallonië.

Wereldwijd hoor ‘Europapa’ bij de vijftig meest gestreamde singles en afgelopen vrijdag werd het bovendien de meest beluisterde songfestivalinzending van dit jaar.

Ontdek meer