Louis Tomlinson vindt geruchten over romance met Harry Styles irritant

Chelsy Vanlerberghe-10 april 2024 om 10:03

Waren Louis Tomlinson en Harry Styles ooit een koppel? Volgens sommige One Direction-fans wel. Ze noemen zichzelf Larries en hoewel beide bandleden de geruchten al meerdere keren hebben ontkend, blijven fans steevast geloven in het bestaan van 'Larry Stylinson'. In een interview met G1 geeft de voormalig One Directioner toe dat hij de complottheorieën irritant vindt, maar dat het zinloos is om de fans van gedachten te proberen veranderen.

"Er is niets wat ik kan zeggen om de mensen die in deze complottheorie geloven tegen te houden. Ze zijn zo vastberaden dat ze de waarheid niet willen zien," zei hij tegen de Braziliaanse krant.

Al meer dan tien jaar verwerpen fans de openbare relaties van Tomlinson en Styles als dekmantels voor hun verboden liefde. Ze zoeken naar verborgen betekenissen in hun tatoeages en nummers en zijn ervan overtuigd dat duistere figuren in de muziekindustrie hen uit elkaar houden.

"Soms wordt het heel persoonlijk," voegde Tomlinson eraan toe, terwijl hij beschreef hoe het zijn privéleven heeft beïnvloed. "Ik heb een zoon, Freddie. Hij is het belangrijkste in mijn leven," daarmee verwijst hij naar geruchten dat zijn zoontje 'fake' zou zijn. "Er is niets wat ik kan zeggen om mensen te stoppen met verzinnen wat ze willen verzinnen. Dus, tja, het zij zo."

'Bridgerton'-ster heeft grappig antwoord op bodyshaming

Chelsy Vanlerberghe-11 juni 2024 om 05:55

Nicole Coughlan, die Penelope Featherington speelt in 'Bridgerton', heeft al vaak te maken gekregen met bodyshaming. Toen de actrice op een fan-event "heel moedig" werd genoemd omdat ze naakt gaat in de populaire serie, had ze de perfecte reactie.

"Weet je, ik denk dat het moeilijk is", antwoordde ze tijdens een fan-event in Dublin, "omdat ik denk dat vrouwen met mijn lichaamstype, vrouwen met perfecte borsten, niet vaak genoeg op tv komen." Coughlan voegde eraan toe dat ze "heel trots is als lid van de perfecte borsten club. Ik hoop dat jullie ervan genieten om ze te zien!"

Dit was niet de eerste keer dat Coughlan moest reageren op opmerkingen over haar lichaam.

In januari 2022 vertelde ze aan Elle U.K. dat beroemd zijn voelt alsof je een hond in de metro bent. Mensen staren naar je, zeggen dingen tegen je en raken je zelfs aan zonder het te vragen. "Ik ging met een vriend op café en het was net alsof ik een dier in de dierentuin was", vertelde de actrice aan het tijdschrift.

Ze hoopt ook dat ze mensen die haar bodyshamen boos maakt door naakt op het scherm te verschijnen in de nieuwe afleveringen. “Ik heb specifiek gevraagd om bepaalde zinnen en momenten in de serie te laten” vertelde Coughlan aan The Stylist. "Er is één scène waarin ik heel naakt op camera ben, en dat was mijn idee, mijn keuze. Het voelde als de grootste 'fuck you' naar iedereen die het heeft over mijn lichaam. Het was super empowering."

Ze ging verder: "Ik voelde me mooi op dat moment en ik dacht: 'Wanneer ik 80 ben, wil ik hierop terugkijken en me herinneren hoe fucking heet ik eruitzag!'"

Yes girl!

Emilia Clarke vreesde voor rol GoT na hersenbloedingen

Karen Luiken-11 juni 2024 om 04:54

Emilia Clarke vreesde voor haar rol in ‘Game of Thrones’ nadat ze getroffen werd door twee hersenbloedingen. In een interview met Big Issue vertelt ze dat ze bang was dat ze ontslagen zou worden.

De eerste hersenbloeding vond plaats in 2011, tussen de opnames van het eerste en tweede seizoen door. Emilia moest toen geopereerd worden. “Als je hersenletsel hebt, verviervoudigen alle onzekerheden die je hebt als je naar je werk gaat”, vertelt de actrice. “De eerste angst die we allemaal hadden was of ik ontslagen zou worden omdat ze dachten dat ik de baan niet aan zou kunnen.”

Het ontslag volgde niet en Emilia was een paar weken na de hersenbloeding alweer aan het werk. Ze was bang dat ze zoveel stress zou krijgen dat het voor een tweede hersenbloeding zou zorgen en dat ze er mogelijk door zou sterven. “Maar als ik doodga, dan maar op televisie”, dacht ze toen.

Twee jaar na de eerste hersenbloeding kreeg ze een tweede. Ook daar herstelde ze goed van. In 2019 richtten de actrice en haar moeder een liefdadigheidsinstelling op om mensen met hersenletsel te helpen.

Ontdek meer