Calvin Harris' vrouw luistert stiekem naar zijn ex Taylor Swift

Chelsy Vanlerberghe-10 april 2024 om 08:37

De vrouw van Calvin Harris, Vick Hope, is fan van zijn ex Taylor Swift. De Britse radiopresentatrice gaf on air toe dat ze stiekem naar de nummers van de popster luistert zodra de EDM-ster de deur uit is. Als de DJ van huis is, dansen de swifties op tafel!

Calvin Harris en Taylor Swift hadden een relatie van 15 maanden tussen 2015 en 2016. Maar Vick Hope is allesbehalve een jealous girlfriend. Ze uitte haar bewondering voor de 14-voudige Grammy-winnares terwijl ze samen met haar medepresentatrice berichten van luisteraars voorlas over wat ze graag doen als hun partners niet thuis zijn. "Vanaf mijn man weg is, ben ik een echte swiftie," aldus de radiopresentatrice. Ze heeft nood aan een snelle 'swift-fix': "Een paar nummers, zodat ik het uit mijn systeem krijg."

Swifties vonden het hilarisch en deelden het fragment op sociale media. "Ze is een mooie, zelfverzekerde vrouw met een geweldig gevoel voor humor. Ze weet dat ze zich nergens zorgen over hoeft te maken, iedereen heeft exen, ze zijn gewoon meestal niet zo beroemd en aanbeden als de hare!"

Een andere fan merkte op dat Swifts exen haar niet kunnen ontsnappen. Zo is Taylor Lautners vrouw, Taylor Dome, ook een grote fan van de zangeres. Sophie Turner werd tijdens haar relatie met Joe Jonas besties met de popster.

Die ene joke van 'don't date Taylor Swift, ze zal een nummer over je schrijven als jullie uit elkaar gaan' is outdated. Laten we het veranderen naar: don't date Taylor Swift, je nieuwe girlfriend zal obsessed met haar zijn.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Haalt Billie Eilish uit naar Taylor Swift en Beyoncé?

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:20

Een uitspraak van Billie Eilish zorgt voor wat commotie op het internet. Tijdens een listening party voor haar nieuwe album, lijkt ze een sneer te geven naar de shows van Taylor Swift en Beyoncé.

"Ik doe geen drie uur durende show, dat is letterlijk psychotisch. Niemand wil dat. Jullie willen dat niet, ik wil dat niet, snap je wat ik bedoel? Zelfs als fan wil ik dat niet", zei Billie tijdens de livestream.

Fans merkten op dat de verwijzing naar 'drie uur durende shows' lijkt te hinten naar Taylor Swift's Eras Tour en Beyoncé's Renaissance Tour, de enige recente shows die drie uur of langer duurden. Zowel Swifties als de Beyhive waren snel om Billie op haar plaats te zetten.

"Natuurlijk zal Billie geen drie uur durende show geven, ze heeft er de discography niet voor", klinkt het. Yikes! Een andere fan schreef op X: "miljoenen mensen lijken dat wel te willen maar oké," terwijl een andere fan toevoegde: "het is vreemd om dat te zeggen wanneer alle shows uitverkocht waren. Daarboven kochten mensen ook kaartjes om de verfilming in de cinema te zien, dus zeggen dat niemand dat wil is eigenlijk een leugen."

Dit is niet de eerste keer dat Billie Eilish voor opschudding heeft gezorgd onder Swifties. Tijdens een interview leek ze uit te halen naar de Amerikaanse popster. Ze had kritiek op andere artiesten die verschillende vinyls van hetzelfde album uitbrengen, iets wat Swift wel vaker doet. Niet veel later bracht Billie zelf ook verschillende vinyl-varianten uit van haar nieuwste album 'Hit Me Hard And Soft'.

Ontdek meer