Nieuwe trailer van 'Joker 2' verschenen

Karen Luiken-10 april 2024 om 06:31

De dag waarvan we wisten dat ‘ie zou komen, is aangebroken. De makers van ‘Joker: Folie À Deux’, het vervolg op ‘Joker’ uit 2019, hebben een trailer gedeeld van de langverwachte film.

Joaquin Phoenix speelt net als in de eerste film de hoofdrol (à la Joker) en krijgt er dit keer een bekende tegenspeelster bij: Lady Gaga. Zij kruipt in de huid van Harley Quinn, de vriendin van Joker.

‘Joker: Folie À Deux’ wordt omschreven als een muzikale psychologische thriller en bevat, zoals ook in de trailer te zien is, verschillende muzikale scènes. De film verschijnt op 4 oktober in de bioscoop en is geregisseerd door Todd Philips.

Joost Klein moet in juni voor Zweedse rechter verschijnen

Karen Luiken-18 mei 2024 om 09:32

Joost Klein moet over een paar weken naar Zweden om zich te melden bij de rechtbank in Malmö, de stad waar het songfestival dit jaar plaatsvond. Zijn advocaat meldt dat hij begin juni wordt opgeroepen voor het incident waardoor hij gediskwalificeerd werd voor de finale.

De advocaat is ervan overtuigd dat Joost niet zal worden vervolgd. De 26-jarige zanger zou de camera van een vrouw hebben weggeduwd, maar heeft haar volgens hem niet bedreigd. De Nederlandse omroep AVROTROS sprak wel van een ‘dreigende beweging’.

“Ik weet zeker dat als de politie goed onderzoek doet, hij niet zal worden vervolgd”, zegt de advocaat van de artiest. “Hij is volledig radeloos door alles wat er is gebeurd. En terecht, want het is volledig uit zijn verband gerukt. Natuurlijk is hij verdrietig dat hij daardoor niet mocht meedoen aan het songfestival.”

Bloederige details over Pinokkio-horrorfilm bekendgemaakt

Karen Luiken-18 mei 2024 om 07:14

Vind je Pinokkio schattig, lief en ondeugend? Daar gaat met de komst van een nieuwe horrorfilm verandering in komen. Rhys Frake-Waterfield, die de horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ regisseerde, maakt nu ook een project over Pinokkio.

Om je een klein beeld te geven van hoe bloederig het gaat worden, heeft Variety nu de eerste details bekendgemaakt. Zo blijkt dat Pinokkio in één scène de huid van zijn slachtoffer zal dragen, zodat hij zich ‘een echte jongen kan voelen’. Regisseur Rhys Frake-Waterfield belooft “een hoog aantal moorden, een ondermijning van het originele verhaal en veel bloed.”

De opnames moeten in september van start gaan. De release staat gepland voor januari.

Ontdek meer