Dochter (6) van Beyoncé pakt muzikaal record

Karen Luiken-09 april 2024 om 07:00

Rumi Carter schrijft geschiedenis. De 6-jarige dochter van Beyoncé en Jay-Z is de jongste vrouw ooit die een hitnotering te pakken heeft in de Amerikaanse hitlijst Billboard Hot 100.

Rumi heeft de mijlpaal te danken aan haar bijdrage aan het nummer ‘PROTECTOR’ van haar moeder, dat te vinden is op het succesvolle nieuwe album van Queen B ‘COWBOY CARTER’.

De 6-jarige stoot met haar prestatie haar grote zus Blue Ivy van haar troon, die jaren geleden op 7-jarige leeftijd in de Billboard Hot 100 terechtkwam met het nummer ‘BROWN SKIN GIRL’, ook een liedje van hun moeder Beyoncé.

Emma Stone wil bij haar echte naam genoemd worden

Chelsy Vanlerberghe-29 april 2024 om 10:19

Wist je dat Emma eigenlijk niet echt de voornaam is van Emma Stone? De actrice heet eigenlijk 'Emily' en wil eigenlijk ook liever zo genoemd worden.

De 'La La Land' actrive verkiest haar geboortenaam boven haar stagename. De oscarwinnares veranderde haar naam naar 'Emma' omdat er al een andere actrice was met haar geboortenaam. En stiekem wou ze eigenlijk Emma genoemd worden, omdat ze een grote fan is van de Spice Girls. "Toen ik opgroeide, was ik superblond, en mijn echte naam is Emily, maar ik wilde graag Emma genoemd worden vanwege Baby Spice (Emma Bunton) en raad eens? Nu ben ik dat," zei ze in 2018 tegen Jimmy Kimmel.

Nu geeft ze toe aan de Hollywood Reporter dat ze een paar jaar geleden plotseling besloot om voortaan gewoon als Emily door het leven te gaan. En zelfs als fans haar bij haar echte naam noemen, vindt ze dat prima. "Ik zou graag Emily genoemd worden," geeft ze toe.

Yvonne Coldeweijer 'stopt' met haar juicekanaal

Chelsy Vanlerberghe-29 april 2024 om 09:04

De Nederlandse 'roddelkoningin' Yvonne Coldeweijer stopt met haar juicekanaal. Of het is te zeggen: ze stopt met gratis juice. Dat meldt ze zelf op haar Instagramkanaal @LifeOfYvonne.

In een filmpje legt Yvonne uit dat ze lang heeft nagedacht over wat ze zal doen met haar kanaal. Ze heeft besloten dat ze haar 'juice' niet meer wil delen met een 'grote groep mensen', namelijk haar 840k Instagramvolgers. In plaats daarvan zal ze nu haar juice 'exclusiever' maken en zal ze via een ander platform roddelen. Namelijk petjeaf.com/juice. Voor 8,95 euro per maand kan je je en abonnement nemen op het kanaal en hoef je niets van haar juice te missen. "Deze club moet echt klein blijven. Want hoe kleiner de club, hoe meer leipe juice ik kan delen. Dus wees er snel bij, voordat ik besluit je geen toegang meer te geven", teaset Coldeweijer in de video.

De 'roddelkoningin' is vaak als eerste op de hoogte van wie het met wie doet en wie ruzie heeft. Ze heeft naar eigen zeggen 'overal spionnen' zitten. Ze deelde ze bijvoorbeeld een video waarop te zien was hoe Lil Kleine zijn toenmalige vriendin Jaimie Vaes zou hebben mishandeld. Later verklapte ze dat Vaes zelf het filmpje had ingestuurd.

Het account @LifeOfYvonne zal blijven bestaan. Yvonne zal er persoonlijke dingen posten. Daar hebben haar volgers zo te zien minder interesse in, want het account is al tienduizenden volgers kwijt.

Ontdek meer