Billie Eilish kondigt nieuw album aan

Chelsy Vanlerberghe-08 april 2024 om 15:14

Billie Eilish dropt binnenkort haar derde album! De zangeres heeft de afgelopen weken al flink wat geteaset op sociale media, door bijvoorbeeld mensen toe te voegen aan haar best friend story op Instagram en daar mysterieuze foto's te posten. Nu is het nieuws ook officieel.

Het album heet 'hit me hard and soft' en komt uit op 17 april. Dat laat de zangeres zelf weten via Instagram. "Zo gek om dit te schrijven, ik ben zo nerveus en enthousiast," schrijft ze in de caption. Ze voegt er nog aan toe dat ze het album integraal uitbrengt, zonder eerst singles te releasen. "Finneas en ik zijn zo trots op dit album en we kunnen niet wachten tot jullie het horen. We houden van jullie."

Normani lost teaser voor haar debuutalbum

Chelsy Vanlerberghe-23 mei 2024 om 08:43

In februari kondigde Normani haar langverwachte eerste studioalbum aan. Na hits als 'Motivation' en 'Wild Side' met Cardi B is de anticipatie hoog. Om de spanning verder op te bouwen, heeft het voormalig Fifth Harmony-lid nu een teaser gedeeld voor haar debuutplaat 'Dopamine'.

In de video speelt Normani een telefoonseks-operator, die opneemt voor een hijgende, mysterieuze man in een telefooncel. "Hallo, Hotline 159", zegt ze. "Ja, hier om je diepste, donkerste, wildste verlangens te bevredigen. Geen regels, geen beperkingen, pure dopamine." In de achtergrond speelt haar nieuwe single '1:59'. De video eindigt met een voorsmaakje van een nieuw nummer: 'Candy Paint'.

Normani's album 'Dopamine' komt uit op vrijdag 14 juni. Het wordt haar eerste soloalbum sinds Fifth Harmony in 2018 een pauze nam. Ze loste sindsdien verschillende succesvolle singles, maar een album bleef tot nu toe achterwege.

Amber Broos kondigt nieuwe show aan in Antwerpse Waagnatie

Chelsy Vanlerberghe-23 mei 2024 om 08:10

Amber Broos keert terug naar de Antwerpse Waagnatie voor een nieuwe editie van haar 9 uur durende indoorrave. Na een uitverkochte show met bijna 5.000 fans vorig jaar, zal de Leuvense dj op 30 november opnieuw het podium betreden met haar energieke mix van techno en Belgische retro-geïnspireerde muziek.

Amber Broos ademt muziek met onder andere haar eigen radioshows op Studio Brussel en One World Radio, het radiostation van Tomorrowland, en staat bekend om haar energieke stijl en vrolijke dansvibes op het podium. Begin dit jaar werd Amber genomineerd voor twee MIA’s in de categorieën ‘Doorbraak’ en ‘Dance’ en mocht ze optreden op het prestigieuze showcasefestival Eurosonic Noorderslag in Nederland. Komende zomer is er de volgende stap: Amber krijgt tijdens het eerste weekend van Tomorrowland haar eigen podium in de Atmosphere-tent, terwijl ze tijdens het tweede weekend opnieuw de iconische Mainstage van Tomorrowland mag veroveren na haar succesvolle debuut van vorig jaar als jongste vrouwelijke dj ooit.

Onlangs bracht Amber haar eigen remix uit van 'Assault On Magnus' van het Belgische duo Magnus, ter ere van het twintigjarig jubileum van hun debuutalbum 'The Body Gave You Everything'.

Tickets voor Amber Broos' indoorrave in de Waagnatie gaan op donderdag 30 mei om 15u00 in verkoop via amberbroos.com. Binnenkort wordt de volledige line-up van artiesten bekend gemaakt.

Ontdek meer