Billie Eilish kondigt nieuw album aan

Chelsy Vanlerberghe-08 april 2024 om 15:14

Billie Eilish dropt binnenkort haar derde album! De zangeres heeft de afgelopen weken al flink wat geteaset op sociale media, door bijvoorbeeld mensen toe te voegen aan haar best friend story op Instagram en daar mysterieuze foto's te posten. Nu is het nieuws ook officieel.

Het album heet 'hit me hard and soft' en komt uit op 17 april. Dat laat de zangeres zelf weten via Instagram. "Zo gek om dit te schrijven, ik ben zo nerveus en enthousiast," schrijft ze in de caption. Ze voegt er nog aan toe dat ze het album integraal uitbrengt, zonder eerst singles te releasen. "Finneas en ik zijn zo trots op dit album en we kunnen niet wachten tot jullie het horen. We houden van jullie."

Blackwave. tegen Compact Disk Dummies in Red Bull Soundclash

Chelsy Vanlerberghe-30 april 2024 om 08:43

Red Bull SoundClash palmt op donderdag 7 november 2024 de Lotto Arena in voor een onvergetelijke live show: blackwave. vs Compact Disk Dummies. Ze nemen het op tegen elkaar op twee stages recht tegenover elkaar. En jij kiest wie wint!

Vijf rondes lang proberen de twee bands jou te overtuigen met unieke versies van hun bekendste nummers, verrassende covers en de coolste secret guests. 'The Reeling' met een symfonisch orkest? Wie weet! En waarom niet 'a-okay' in een death metal-versie?

Een applausmeter is de onverbiddelijke scheidsrechter. De band die het meeste aantal decibels haalt, wint de ronde. Wie de meeste rondes wint, ​ gaat met de trofee naar huis. Zowel Compact Disk Dummies en blackwave. beloven de Lotto Arena te doen daveren op haar grondvesten. Wil je daarbij zijn? Koop dan nu je tickets via deze link.

Doja Cat haalt uit naar fans die kinderen naar haar show meebrengen

Chelsy Vanlerberghe-30 april 2024 om 08:14

Doja Cat heeft geen zin om te moeten babysitten tijdens haar shows. De 'Say So'-rapper heeft op X uitgehaald naar ouders die hun kroost meenemen naar haar optredens. "Ik rap over cum, dus laat jullie mistakes thuis", schrijft ze.

In een reeks posts op X, het voormalige Twitter, liet de met een Grammy bekroonde rapper haar ongenoegen blijken over ouders die hun kroost meenemen naar haar optredens. "Ik heb geen idee waar jullie in godsnaam mee bezig zijn, maar ik maak geen muziek voor kinderen, dus laat je kinderen thuis, verdomme", begon ze aan haar rant.

Ontdek meer