Jaimie Vaes geeft meer duidelijkheid over incident op Ibiza

Karen Luiken-21 juli 2021 om 04:50

Jaimie Vaes onthult meer details over het incident op Ibiza.

Het is in de afgelopen weken vaak ter sprake gekomen: het incident van Lil Kleine en Jaimie Vaes op Ibiza. Dat er iets fout is gegaan, is inmiddels bekend. Maar wat er precies gebeurd is? Daarover houdt het koppel nog steeds zijn lippen stijf op elkaar. Al onthult Jaimie in een nieuwe aflevering van haar realityserie nu wel meer details.

Het incident speelde zich in mei af. Volgens de geruchten zou Jaimie bebloed de lobby van een hotel zijn binnengerend en werd Lil Kleine vervolgens door de politie meegenomen op verdenking van mishandeling. Niet veel later liet het stel weten dat er geen sprake was van fysiek geweld. Hoe dan ook: volgens Jaimie zat het er al een tijdje aan te komen dat het mis zou gaan.

“Misschien was het dan op een ander moment anders fout gelopen”, aldus de realityster. “Misschien was dit sowieso gebeurd. Misschien dan niet op die avond, op die plek.”

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Ontdek meer