Jaimie Vaes geeft meer duidelijkheid over incident op Ibiza

Karen Luiken-21 juli 2021 om 04:50

Jaimie Vaes onthult meer details over het incident op Ibiza.

Het is in de afgelopen weken vaak ter sprake gekomen: het incident van Lil Kleine en Jaimie Vaes op Ibiza. Dat er iets fout is gegaan, is inmiddels bekend. Maar wat er precies gebeurd is? Daarover houdt het koppel nog steeds zijn lippen stijf op elkaar. Al onthult Jaimie in een nieuwe aflevering van haar realityserie nu wel meer details.

Het incident speelde zich in mei af. Volgens de geruchten zou Jaimie bebloed de lobby van een hotel zijn binnengerend en werd Lil Kleine vervolgens door de politie meegenomen op verdenking van mishandeling. Niet veel later liet het stel weten dat er geen sprake was van fysiek geweld. Hoe dan ook: volgens Jaimie zat het er al een tijdje aan te komen dat het mis zou gaan.

“Misschien was het dan op een ander moment anders fout gelopen”, aldus de realityster. “Misschien was dit sowieso gebeurd. Misschien dan niet op die avond, op die plek.”

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Daniel Radcliffe heeft nieuwe grote rol beet

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 21:16

Hij zal voor velen altijd Harry Potter blijven, maar toch heeft acteur Daniel Radcliffe een nieuwe grote rol beet. De inmiddels 32-jarige Britse acteur kruipt binnenkort in de huid van muzikant Weird Al Yankovic. Dat werd begin deze week bekendgemaakt.

‘Weird: The Al Yankovic Story’, vertelt het verhaal van de bekende zanger rond de tijd dat hij zijn eerste grote hits ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ maakte, maar ook zijn celebrity-affaires en extravagante levensstijl komen aan bod. Opnames zullen al starten in februari.

Waar en wanneer de film net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned!

Ontdek meer