Jaimie Vaes geeft meer duidelijkheid over incident op Ibiza

Karen Luiken-21 juli 2021 om 04:50

Jaimie Vaes onthult meer details over het incident op Ibiza.

Het is in de afgelopen weken vaak ter sprake gekomen: het incident van Lil Kleine en Jaimie Vaes op Ibiza. Dat er iets fout is gegaan, is inmiddels bekend. Maar wat er precies gebeurd is? Daarover houdt het koppel nog steeds zijn lippen stijf op elkaar. Al onthult Jaimie in een nieuwe aflevering van haar realityserie nu wel meer details.

Het incident speelde zich in mei af. Volgens de geruchten zou Jaimie bebloed de lobby van een hotel zijn binnengerend en werd Lil Kleine vervolgens door de politie meegenomen op verdenking van mishandeling. Niet veel later liet het stel weten dat er geen sprake was van fysiek geweld. Hoe dan ook: volgens Jaimie zat het er al een tijdje aan te komen dat het mis zou gaan.

“Misschien was het dan op een ander moment anders fout gelopen”, aldus de realityster. “Misschien was dit sowieso gebeurd. Misschien dan niet op die avond, op die plek.”

Jonatan Medart en Elodie Gabias samen op de vlucht in 'Klopjacht Celebs'

Dieter Blarinckx-09 augustus 2022 om 09:19

Hoewel het nog even wachten is op het tweede seizoen van 'Klopjacht', verwent zender Play4 ons wel met een leuk tussendoortje: 'Klopjacht Celebs'. Jonatan Medart en Elodie Gabias vormen een team en nemen het op tegen Julie Vermeire en Laurins Dursin.

"THE WORD IS OUT 🙏🥰🤩 @elogabias en ik vormen samen een team in Klopjacht Celebs en nemen het op tegen @julievermeire en @laudursin ! Heb zo moeten lachen 😅 Je kan vanaf vandaag, 12u, elke dag (t.e.m. vrijdag) een aflevering checken op @goplay.be @play4_be Zeker kijken! 🤩" klinkt het bij de enthousiaste aankondiging van Jonatan.

In 'Klopjacht Celebs' krijgen de bekende duo's exact 50 uur om onder de radar te blijven en een bepaald eindpunt te bereiken. Om dat punt te bereiken krijgen ze verschillende tips. Danny Kampers gaat, net zoals in de normale reeks, aan de slag met zijn ganse team om de voortvluchtigen zo snel mogelijk op te pakken.

‘Klopjacht Celebs’ is vanaf nu elke dag om 12 uur te zien op GoPlay.be.

Stripper veilt onderbroek van prins Harry uit Las Vegas

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 08:15- Foto:

Photo by rupixen.com on Unsplash

Ex-stripper Carrie Royale gaat de onderbroek van prins Harry online plaatsen voor verkoop op entertainmentsite TMZ. Althans dat beweert ze. Volgens haar zou prins Harry die onderbroek gedragen hebben tijdens zijn beruchte avond in Las Vegas in 2012.

Ex-stripper Carrie zal de onderbroek vanaf donderdag online veilen. Ze begint met een startbod van 10.000 dollar, maar ze verwacht er veel meer voor te krijgen. Volgens haar zou het hoogste bod voor de onderbroek wel een miljoen kunnen zijn. Ze zou een deel van de opbrengst doneren aanArchewell, de stichting die Harry en zijn vrouw Meghan samen hebben opgericht.

In 2012 doken er beelden op van prins Harry in Las Vegas. Tijdens een potje stripbiljart was hij al zijn kleren verloren. Carrie Royale beweert dat ze er die avond ook bij was en dat ze toen Harry's onderbroek heeft bijgehouden. Naast de onderbroek zal ze ook de jurk en badkleding die ze toen droeg online veilen.

Ontdek meer