Eerste afvaller finaleweek 'Big Brother' is een feit

Karen Luiken-08 april 2024 om 12:51

Het einde van het huidige ‘Big Brother’-seizoen is nabij. Met nog slechts een paar dagen te gaan is de afvalstrijd in volle gang. Vanmorgen waren er nog vijf bewoners over, nu zijn dat er nog maar vier. Ashley heeft het programma moeten verlaten.

Afgelopen zaterdag, vlak na het vertrek van Tom, moesten de vijf overgebleven kandidaten een spel spelen. Glenn en Alice wonnen en pakten daarmee een vrijstelling. Een dag later deed Jimmy hetzelfde, waardoor Ashley en Randy genomineerd waren.

Fans van ‘Big Brother’ kregen vervolgens de kans om op hun favoriet te stemmen, die vanmorgen te horen kreeg dat hij – voorlopig – nog even veilig is. Dat bleek Randy te zijn, waardoor Ashley het programma moest verlaten. “Ik heb supergenoten van mijn avontuur hier”, zegt ze in een gesprek met RTL Boulevard. “Ik heb alles gedaan wat ik wilde doen. Ik heb het spel echt gespeeld.”

'Too Hot To Handle'-ster Harry Jowsy heeft huidkanker

Karen Luiken-30 april 2024 om 08:43

Harry Jowsey gaat door een pittige periode. Bij de ‘Too Hot To Handle’-ster is op 26-jarige leeftijd huidkanker vastgesteld. Dat laat hij weten in een video op TikTok.

Harry kwam erachter toen hij zijn huid liet laten checken bij een dermatoloog. Hij bleek al twee jaar een plekje op zijn schouders te hebben zitten dat niet goed was. De realityster ondergaat nu behandelingen en weet naar eigen zeggen zeker dat het goed komt.

“Als je net als ik heel veel sproetjes hebt, laat je lichaam dan controleren. Je weet maar nooit”, waarschuwt hij zijn volgers in aanloop naar de zomer. “Draag zonnebrandcrème en wees een beetje verantwoordelijk, want dat is wat ik nu moet doen.”

Andromedik kondigt eigen indoorrave aan

Karen Luiken-30 april 2024 om 08:08

Andromedik heeft iets leuks in petto. De 25-jarige dj en producer doopt zijn populaire ‘Andromedik Invites’-concept dit najaar om tot een negen uur durende rave.

Andromedik gaat als een trein. Het uit Edegem afkomstige talent geeft optredens over de hele wereld en verkocht deze week maar liefst twee keer de Trix uit. Hij heeft al flink wat mijlpalen bereikt en doet er daar begin november nog een schepje bovenop met zijn eigen indoorrave.

Het feest krijgt de naam ‘Andromedik Invites – Antwerp Expo' en vindt plaats op 2 november in de – je raadt het al – Antwerp Expo. Zowel muzikale vrienden als familieleden en fans van Andromedik zijn uitgenodigd. Binnenkort wordt de complete line-up van de rave bekendgemaakt.

Kaartjes gaan vanaf donderdag 2 mei om 16.00 uur in de verkoop via de website van de dj.

Ontdek meer