Deze bewoner verlaat 'Big Brother' net voor finaleweek

Karen Luiken-07 april 2024 om 06:48

Het vertrek dat niemand had zien aankomen, is er nu dan toch gekomen. Tom, zowel binnen als buiten de deuren van ‘Big Brother’ een groot favoriet, heeft tijdens de liveshow van zaterdagavond zijn koffers moeten pakken en tot ieders verbazing afscheid moeten nemen van het programma.

“Ik ben trots op mezelf”, zegt Tom bij zijn vertrek met opgeheven hoofd. “Dat ik het zolang heb weten vol te houden zonder genomineerd te worden door mijn medebewoners. Jimmy heeft nu voor zichzelf gekozen en dat snap ik. Ik gum hem de plek in de finale.”

Maar of Jimmy volgens Tom de strijd ook gaat winnen? Wel als het een Nederlander wordt. “Of Alice. En voor de Belgen kies ik voor Glenn. Maar ik heb het liefst dat Alice wint, voor wie ze is.”

Komt er een reünie van 'Modern Family'?

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 08:35

Zit er een reünie van Modern Family aan te komen? Jesse Tyler Ferguson, die Mitchell Pritchett speelt in de sitcom, wakkert speculaties aan met een recente social media post. In de Instagramstory zie je de set van de show, met als opschrift: "dit zicht heb ik al een tijdje niet gezien!"

De show viert dit najaar zijn 15-jarig jubileum, een perfect moment voor een Pritchett-Dunphy familiereünie. Maar zijn er al plannen? TV Insider vroeg het aan Ed O'Neill, die de rol van Jay Pritchett vertolkt. "Ik hou niet van dat soort dingen," gaf de acteur toe. Maar hoewel hij niet zo happig is op het herhalen van oude rollen, sluit hij zich niet helemaal af voor het idee. "Ik sta er voor open," zegt hij. "Ik mag iedereen die erbij betrokken is, dus ik zou niet degene zijn die nee zegt als iedereen het wil."

De show, die in 2020 stopte na 11 seizoenen, volgt de Pritchett-Dunphy familie. Het verhaal draait om Jay Pritchett (O'Neill), zijn jongere vrouw Gloria (Sofia Vergara), hun kinderen en kleinkinderen.

Of er een reünie zit aan te komen, is dus nog even afwachten... maar Jesse Tyler Fergusons post lijkt veelbelovend. Daarnaast is de 'Modern Family'-truck ook nog gespot door fans... Spannend!

EOTB-ster Stevie twintig kilo afgevallen

Karen Luiken-24 mei 2024 om 08:11

Stevie Burns is een flinke transformatie ondergaan. De realityster uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ laat haar volgers via TikTok weten dat ze twintig kilo is afgevallen.

“Ik ben altijd al blij met mezelf geweest, maar nu nog blijer”, schrijft Stevie bij een video van zichzelf. “Ik ben twintig kilo afgevallen.”

In de comments vragen fans zich af hoe Stevie dit heeft gedaan en hoe lang ze erover heeft gedaan om zoveel gewicht kwijt te raken. “Acht maanden”, reageert de realityster daarop. Ze belooft haar volgers tips te geven over haar afvalproces.

Ontdek meer