Suki Waterhouse bevestigt geboorte kindje met Robert Pattinson

Karen Luiken-06 april 2024 om 06:41

Het nieuws waarvan het slechts een kwestie van tijd was dat het bevestigd zou worden, is bevestigd. Suki Waterhouse en Robert Pattinson zijn ouders geworden. Dat wisten we al een tijdje door eerder verschenen foto’s, maar is nu ook gedeeld door het koppel zelf.

Suki en Robert werden vorige week tijdens een wandeling met een kinderwagen gespot. Daaruit konden we opmaken dat Suki was bevallen van hun eerste kindje. Maar je weet hoe het gaat: nieuws kan tegenwoordig pas bewezen worden als het ook Insta-official wordt gemaakt. En jawel, dat is nu gebeurd!

“Welkom op de wereld, engel”, schrijft Suki bij een foto van zichzelf en haar kleine spruit. Robert, met wie de actrice zo’n zes jaar samen is en waarmee ze ook verloofd zou zijn, is niet op de foto te zien. Hun kleine spruit wel, al zien we enkel een paar haartjes. Over de naam van het kindje is nog niks bekend.

Derde seizoen 'Bridgerton' nu al populairder dan tweede

Karen Luiken-23 mei 2024 om 09:17

Het derde seizoen van ‘Bridgerton’ heeft eerdere seizoenen van de populaire reeks verslagen in populariteit. Netflix meldt dat de nieuwe afleveringen voor het beste openingsweekend van de show tot nu toe hebben gezorgd.

Volgens een ranglijst van Netflix werden de eerste vier afleveringen van het derde seizoen na de première op 16 mei wereldwijd ruim 45 miljoen keer bekeken. Omgerekend is dat ongeveer 165,2 miljoen uur kijktijd.

Ter vergelijking: het tweede seizoen debuteerde in maart 2022 met iets meer dan 193 miljoen uur kijktijd wereldwijd, maar dat zijn cijfers van een compleet seizoen. Het tweede seizoen trok ongeveer 22,7 miljoen kijkers in het openingsweekend; bijna de helft van het aantal mensen dat in de eerste dagen naar het derde seizoen keek.

Het derde seizoen is in twee delen van ieder vier afleveringen gesplitst. Het eerste deel is vorige week verschenen, het tweede deel kunnen we over een paar weken, op 13 juni, verwachten.

Eerste beelden van Liam Hemsworth in 'The Witcher' gedeeld

Karen Luiken-23 mei 2024 om 09:14

Benieuwd hoe Liam Hemsworth het stokje van Henry Cavall overneemt in ‘The Witcher’? Netflix geeft je een klein voorproefje. De streamingsdienst heeft een gloednieuwe teaser van het aankomende vierde seizoen gedeeld.

Het vierde seizoen ging vorige maand in productie en gaat verder waar het derde gebleven was. Geralt, Yennefer en Ciri krijgen opnieuw veel tegenslagen te verwerken en moeten alles op alles zetten om elkaar terug te vinden in het door oorlog geteisterde Continent. Het is in dit seizoen voor het eerst dat Geralt niet gespeeld wordt door Henry Cavall, maar door Liam Hemsworth.

Het is nog niet bekend wanneer we de nieuwe afleveringen kunnen verwachten. Na het vierde seizoen komt er nog een vijfde, maar daarna is het helaas voorgoed gedaan met de populaire Netflix-reeks.

Ontdek meer