All stars-seizoen 'Ex On The Beach' heeft een trailer

Karen Luiken-05 april 2024 om 12:50

Het gloednieuwe seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ staat voor de deur. Zondag gaat de eerste aflevering van start en daar mag je – zoals je van het programma gewend bent – een flinke portie drama van verwachten. Benieuwd naar de eerste beelden? We hebben een trailer!

Het nieuwe seizoen is een all stars-seizoen vol oud-deelnemers. De eerste aflevering gaat van start met Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour, die in eerste instantie genieten van een luxe en zonnige vakantie. Maar wanneer de tablet of terror toeslaat, verandert hun tripje in een regelrechte hel. Onverwachte wendingen, heel veel drama en een leger aan exen (waaronder Megan Desaever). Dat is wat ze te wachten staat.

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf zondag 7 april om 22.00 uur wekelijks te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz. De trailer bekijk je hieronder.

Adele open over tweede kinderwens

Karen Luiken-20 mei 2024 om 16:04- Foto:

Reuters

De kans dat Adele binnenkort opnieuw moeder wordt, is aanwezig. De zangeres heeft haar publiek tijdens een concert in Las Vegas verteld dat ze dolgraag een tweede kindje zou willen. En dan het liefst een meisje, zo klonk het in de zaal.

“Als ik klaar ben met al mijn verplichtingen en shows, wil ik een baby. En ik wil het liefst een meisje omdat ik al een jongen heb”, aldus Adele. “Ik heb het gevoel dat ze misschien wel de persoon zal worden van wie ik het meest ter wereld zal houden, maar ook het meest zal haten. Ze zal me constant op mijn plek zetten, toch? Met mij als moeder en Rich als haar vader wordt het ongetwijfeld een bazige, kleine koningin.”

Adele heeft al een zoon die ze in 2012 met haar ex-man Simon Konecki kreeg. Ze is sinds 2021 samen met Rich Paul, die zelf ook al drie kinderen heeft.

‘Harry Styles weer vrijgezel’

Karen Luiken-20 mei 2024 om 14:11

Harry Styles bevindt zich naar verluidt weer op de vrijgezelle markt. De zanger zou zijn relatie met actrice Taylor Russell hebben beëindigd na een reis naar Japan. Dat meldt een bron volgens The Sun

Harry en Taylor, die veertien maanden geleden begonnen met daten, brachten in april nog samen tijd door in Tokio. Maar daarna zou het volgens vrienden van het stel gedaan zijn tussen de twee. “Harry en Taylor hebben hun relatie beëindigd”, zegt een insider. “Ze hebben een moeilijke periode doorgemaakt na hun reis naar Japan en nemen een tijdje afstand van elkaar.”

Hoewel de twee volgens de bron ‘een mooi stel vormden en het duidelijk was dat Harry gelukkig werd van Taylor’, liep het op een gegeven moment toch niet lekker tussen de twee. “Ze hebben een time out genomen.”

Ontdek meer