Goldband voegt extra show toe in het Sportpaleis

Chelsy Vanlerberghe-05 april 2024 om 10:07

Geen ticket kunnen bemachtigen voor het optreden van Goldband in het Sportpaleis op 6 december? Geen paniek! Omdat het eerste concert meteen uitverkocht was, knalt de populaire band er nog een extra show bovenop op zaterdag 7 december.

De Haagse popgroep - bestaande uit Milo Driessen, Karel Gerlach en De Het Boaz - is ontzettend populair en verovert sinds hun eerste releases in 2019 de harten van Nederlandse en Belgische fans. Dat bewezen ze vorig jaar alvast door in een ongezien recordtempo twee keer de Lotto Arena volledig uit te verkopen. Met hits als 'Noodgeval', 'Rommel' en 'Witte Was', is Goldband niet meer weg te denken van alle grote radiozenders.

Tickets zijn beschikbaar vanaf nu via livenation.be en kosten €73.50 - €62.30 - €51.10 - €39.90, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Billie Eilish komt met nieuwe tour naar Europa

Karen Luiken-30 april 2024 om 15:21

Goed en slecht nieuws voor fans van Billie Eilish. Het goede nieuws is dat de zangeres een nieuwe wereldtournee heeft aangekondigd. Het slechte nieuws is dat ze België helaas overslaat.

Volgende maand brengt Billie haar derde album ‘Hit Me Hard and Soft’ uit en om die plaat te promoten, gaat ze vanaf september op wereldtournee. Ze begint in Quebec en vliegt vervolgens door naar allerlei steden in Noord-Amerika en Australië, om vervolgens in april in Europa te arriveren. Daar bezoekt ze de steden Stockholm, Oslo, Kopenhagen, Hannover, Amsterdam, Berlijn, Keulen, Praag, Krakau, Wenen, Bologna, Parijs en Barcelona. De reis gaat in juli verder in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

België komt helaas niet aan de beurt, maar gelukkig geeft Billie wel drie (!) concerten in Amsterdam waar Belgische fans naartoe zouden kunnen. De data staan gepland voor 4, 5 en 7 mei 2025. Kaartjes hiervoor gaan vanaf vrijdag in de verkoop.

Niet te missen: Place2Party invites TAGMAG

Chelsy Vanlerberghe-30 april 2024 om 08:56

Heb je nog geen plannen voor zaterdag 4 mei? Nu wel! Place2Party invites TAGMAG komt langs en jij moet erbij zijn!

Hoe zit het met die dansbenen? Want je zult ze nodig hebben! Met DJ MagiK achter de draaitafel, is één ding zeker: Torhout zal daveren op zijn grondvesten! Resident DJ's David Carter en Gilloso zullen de sfeer nog verder opstuwen, zodat het feest tot in de vroege uurtjes doorgaat. En laten we onze eigen TAGMAG Family niet vergeten. Insider Clémentine Caron zal ook aanwezig zijn om de feestvierders te trakteren op een goeie babbel en pittige vragen.

Het feest barst los vanaf 22u in Place2Party, gelegen aan de Roeselaarseweg 75, 8820 Torhout. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link voor €7 in de voorverkoop. Zin in een avondje luxe? Voor €250 krijg je een VIP-tafel voor 8 personen, inclusief €200 dranktegoed.

Geen zin om te drinken? Goed nieuws! Als je je als BOB aanmeldt bij de kassa, ontvang je een speciaal polsbandje ‘bob van de avond’. Als je bij het verlaten van de club negatief blaast, ontvang je niet enkel een bedankje voor je verantwoordelijkheid maar ook nog eens 5 gratis toegangstickets voor Place2Party voor de komende weken.

See you there?!

Ontdek meer