'Dune'-regisseur werkt al aan derde film

Karen Luiken-05 april 2024 om 06:41

Terwijl fans momenteel in de bioscoop kunnen genieten van de tweede ‘Dune’-film, is regisseur Denis Villeneuve druk bezig met het derde deel. Jep, dat hoor je goed: het volgende vervolg is volgens Variety alweer in de maak!

Hoewel het nog niet bekend is wanneer de productie van de derde ‘Dune’-film zou beginnen, verklapte regisseur Villeneuve eerder dit jaar al wel dat er al woorden op papier staan. Hij heeft al nagedacht over de richting waar hij de ‘Dune’-franchise in wil sturen, en het lijkt erop dat het verhaal over Paul Atreides die de melkweg wil veroveren, gewoon weer verdergaat waar het gebleven is.

De eerste ‘Dune’ kwam in 2021 uit en was meteen een groot succes. Toch is het tweede deel, dat eind februari in de bioscoop verscheen, nóg succesvoller. De film bracht eind maart al 500 miljoen dollar in het laatje, terwijl de eerste film een totale opbrengst had van 433 miljoen dollar.

Adele open over tweede kinderwens

Karen Luiken-20 mei 2024 om 16:04- Foto:

Reuters

De kans dat Adele binnenkort opnieuw moeder wordt, is aanwezig. De zangeres heeft haar publiek tijdens een concert in Las Vegas verteld dat ze dolgraag een tweede kindje zou willen. En dan het liefst een meisje, zo klonk het in de zaal.

“Als ik klaar ben met al mijn verplichtingen en shows, wil ik een baby. En ik wil het liefst een meisje omdat ik al een jongen heb”, aldus Adele. “Ik heb het gevoel dat ze misschien wel de persoon zal worden van wie ik het meest ter wereld zal houden, maar ook het meest zal haten. Ze zal me constant op mijn plek zetten, toch? Met mij als moeder en Rich als haar vader wordt het ongetwijfeld een bazige, kleine koningin.”

Adele heeft al een zoon die ze in 2012 met haar ex-man Simon Konecki kreeg. Ze is sinds 2021 samen met Rich Paul, die zelf ook al drie kinderen heeft.

‘Harry Styles weer vrijgezel’

Karen Luiken-20 mei 2024 om 14:11

Harry Styles bevindt zich naar verluidt weer op de vrijgezelle markt. De zanger zou zijn relatie met actrice Taylor Russell hebben beëindigd na een reis naar Japan. Dat meldt een bron volgens The Sun

Harry en Taylor, die veertien maanden geleden begonnen met daten, brachten in april nog samen tijd door in Tokio. Maar daarna zou het volgens vrienden van het stel gedaan zijn tussen de twee. “Harry en Taylor hebben hun relatie beëindigd”, zegt een insider. “Ze hebben een moeilijke periode doorgemaakt na hun reis naar Japan en nemen een tijdje afstand van elkaar.”

Hoewel de twee volgens de bron ‘een mooi stel vormden en het duidelijk was dat Harry gelukkig werd van Taylor’, liep het op een gegeven moment toch niet lekker tussen de twee. “Ze hebben een time out genomen.”

Ontdek meer