Nieuw voorproefje van 'Joker 2' gedeeld

Karen Luiken-04 april 2024 om 07:25

De makers van ‘Joker: Folie À Deux’, het vervolg op de populaire film ‘Joker’ uit 2019, hebben fans getrakteerd op een voorproefje. Via TikTok zijn verschillende beelden gedeeld waar de hoofdrolspelers Joaquin Phoenix en Lady Gaga op te zien zijn.

Eén van de beelden is een gloednieuwe poster van de film, waar Joaquin Phoenix als de Joker en Lady Gaga als Harley Quinn staan afgebeeld. ‘The world is a stage’, staat erbij geschreven, samen met de datum van 10 april 2024, de dag waarop de trailer van de film uitkomt. De rest van de beelden zie je hier.

In ‘Joker: Folie à Deux’ komt Joker in contact met Harley Quinn. Dat personage werd voorheen gespeeld door Margot Robbie, maar in dit geval is het dus niemand minder dan Lady Gaga die voor de rol verantwoordelijk is. De zangeres zal niet alleen acterend te zien zijn, maar ook zingend en dansend. De tweede ‘Joker’-film wordt namelijk een musicalfilm.

EOTB-ster Imke verruilt fillers voor natuurlijke look

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:44

Imke Roose heeft spijt van een aantal van haar acties na haar deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. In een uitgebreid bericht op Instagram schrijft ze dat ze voortaan naturel door het leven wil en zich niet meer vol laat spuiten met botox en fillers.

Imke schrijft dat ze na haar deelname aan ‘Ex On The Beach’ in een rollercoaster van emoties terechtkwam. Voor het programma had ze een turbulente periode achter de rug en ‘impulsief meedoen aan een programma was misschien niet haar meest strategische zet’.

Na het programma ging het de verkeerde kant op bij Imke. Ze was constant op zoek naar ‘een kick’ en ging naar eigen zeggen van het ene uiterste naar het andere. “Ook op vlak van fillers en botox. Negatieve aandacht is ook aandacht, dacht ik toen", zo klinkt het.

Inmiddels is Imke een paar jaar ouder en denkt ze totaal anders over haar ideaalbeeld. “Ik liet een jaar geleden alles verwijderen. Bye bye dikke lippen en opgespoten face. Ik ben zo dankbaar dat ik nu terug ‘nuchter’ in het leven sta en mezelf terugvond. Naturelle Imke met hier en daar (misschien) wel nog wat hulp van een filler of botox, wie weet, maar lang niet meer zoals toen. Nu doe ik het weloverwogen en niet spuiten om te spuiten. Ik denk wekenlang na als ik wat wil doen en ga ten rade bij m’n familie. Geen impulsief gedoe meer, het was tijd voor een andere Imke. De Imke van toen."

Billie Eilish verrast fans met voorproefje van nieuw album

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:38

In afwachting van haar nieuwe album trakteert Billie Eilish haar Instagram-volgers nu alvast op een klein voorproefje. De zangeres heeft de complete tracklist van haar plaat gedeeld.

Het album gaat ‘Hit Me Hard and Soft’ heten en komt op 17 mei uit. Er staan in het totaal tien liedjes op met de titels ‘Skinny’, ‘Lunch’, ‘Chihiro’, ‘Birds of a Feather’, ‘Wildflower’, ‘The Greatest’, ‘L’Amour de ma Vie’, ‘The Diner’, ‘Bittersuite’ en ‘Blue’.

Het wordt het derde album van Billie, nadat ze in 2019 ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en in 2021 ‘Happier Than Ever’ uitbracht.

Ontdek meer