Deze hoofdrolspeler gaat 'Élite' verlaten

Karen Luiken-21 juli 2021 om 05:55

​Iedereen die het vierde seizoen van ‘Elite’ heeft gezien, zal reikhalzend uit kijken naar het vijfde. Dat er een vervolg gaat komen, is al even bekend. Maar nu weten we helaas ook dat één van de hoofdrolspelers geen comeback zal maken.

Acteur Miguel Bernardeau, beter bekend als Guzmán, neemt in een video afscheid van zijn fans.

Dat er een kans bestond dat Guzmán niet in het vijfde seizoen zou verschijnen, konden we weten. Aan het einde van het vierde seizoen is namelijk te zien hoe hij samen met Ander reisplannen maakt en zijn koffers pakt. Toch hoopten we stiekem dat het om een tripje van een paar weken zou gaan, zodat hij ruim op tijd terug zou zijn voor een nieuw schooljaar. Maar helaas, dat gaat niet gebeuren.

“Ik wil graag afscheid nemen en jullie een dikke knuffel sturen”, aldus de acteur. “Ook wil ik het hele team bedanken, de productie, de regie, mijn castleden, degenen die er nog steeds zijn maar ook degenen die er niet meer zijn. Jullie hebben een plekje in mijn hart. Het was geweldig om met jullie te werken.”

Temptation-mannen volledig van de kaart na eerste kampvuurbeelden

Karen Luiken-18 september 2021 om 04:00

De eerste beelden van hun liefjes kwamen keihard aan bij de dames, maar ook het kampvuur van de heren slaat in als een bom. Vooral bij Bert. Hij is volledig de kluts kwijt als hij ziet hoe ‘zijn’ Delphine zich in de andere villa gedraagt. Zijn compagnon Wout probeert hem nog moed in te praten, maar of dat lukt? Je ziet het terug in onderstaand fragment.

Zien: De trailer van ‘You’ seizoen 3

Lore Ketels-17 september 2021 om 15:52

Binnen een kleine maand is het zo ver, dan komt het langverwachte derde seizoen van ‘You’ uit.

Netflix gaf ons de afgelopen weken al enkele kleine teasers, zo wisten we al dat het kindje van Joe en Love de naam Henry kreeg en dat hun nieuwe buurvrouw een belangrijke rol ging spelen in het nieuwe seizoen.

Maar vanaf vandaag weten we eindelijk meer, sinds een uurtje staat de trailer van het derde seizoen online. En jongens, het beloofd een ongelooflijk spannend seizoen te worden.

De trailer enkel voor meer vragen maar hij geeft toch al enkele belangrijke details prijs.
De mysterieuze buurvrouw krijgt eindelijk een naam en een gezicht: Nathalie, een mooie blonde vrouw waarvan we kunnen zeggen dat ze een beetje op Love lijkt.
Het is ook duidelijk dat niet iedereen het er levend vanaf zal brengen dit seizoen, Joe en Love worden een echt moordkoppel, ze gaan over lijken voor hun liefde.

Wat we wel al weten is dat het nagelbijten gaat zijn vanaf minuut één.

Hou 15 oktober alvast vrij zodat je het hele seizoen kan bingewatchen!

Ontdek meer