Euphoria's Hunter Schafer en Rosalìa hadden een relatie

Chelsy Vanlerberghe-03 april 2024 om 13:58

Hunter Schafer heeft het gehad met de speculaties over haar liefdesleven. De actrice, die Jules speelt in 'Euphoria', praat in een interview met GQ openhartig over haar dating history. Daarin bevestigt ze dat ze in 2019 een relatie had met haar maatje en zangeres Rosalìa.

De twee waren in 2019 vijf maanden lang een koppel en gaan nu als vrienden verder. "Er is zo vaak gespeculeerd," aldus de actrice over haar verleden met de 'DESPECHÁ'-zangeres. De twee werden in de loop van de jaren vaak samen gefotografeerd, waardoor de geruchtenmolen op volle toeren draaide. "We zijn er klaar mee. We willen er gewoon van af zijn, terwijl iets in ons ook zegt: het gaat niemand iets aan!"

De beslissing om hun geschiedenis te bevestigen, kwam er nadat Rosalìa haar goedkeuring gaf om erover te praten. "Ik ben blij dat ik dit kan delen," vertelt Hunter Schafer aan het tijdschrift. "En ik denk dat zij er ook zo over denkt."

De actrice benadrukt dat zij en Rosalìa nog steeds heel goed met elkaar overeen komen, en dat de muzikante 'altijd familie zal zijn, no matter what.'

EOTB-ster Imke verruilt fillers voor natuurlijke look

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:44

Imke Roose heeft spijt van een aantal van haar acties na haar deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. In een uitgebreid bericht op Instagram schrijft ze dat ze voortaan naturel door het leven wil en zich niet meer vol laat spuiten met botox en fillers.

Imke schrijft dat ze na haar deelname aan ‘Ex On The Beach’ in een rollercoaster van emoties terechtkwam. Voor het programma had ze een turbulente periode achter de rug en ‘impulsief meedoen aan een programma was misschien niet haar meest strategische zet’.

Na het programma ging het de verkeerde kant op bij Imke. Ze was constant op zoek naar ‘een kick’ en ging naar eigen zeggen van het ene uiterste naar het andere. “Ook op vlak van fillers en botox. Negatieve aandacht is ook aandacht, dacht ik toen", zo klinkt het.

Inmiddels is Imke een paar jaar ouder en denkt ze totaal anders over haar ideaalbeeld. “Ik liet een jaar geleden alles verwijderen. Bye bye dikke lippen en opgespoten face. Ik ben zo dankbaar dat ik nu terug ‘nuchter’ in het leven sta en mezelf terugvond. Naturelle Imke met hier en daar (misschien) wel nog wat hulp van een filler of botox, wie weet, maar lang niet meer zoals toen. Nu doe ik het weloverwogen en niet spuiten om te spuiten. Ik denk wekenlang na als ik wat wil doen en ga ten rade bij m’n familie. Geen impulsief gedoe meer, het was tijd voor een andere Imke. De Imke van toen."

Billie Eilish verrast fans met voorproefje van nieuw album

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:38

In afwachting van haar nieuwe album trakteert Billie Eilish haar Instagram-volgers nu alvast op een klein voorproefje. De zangeres heeft de complete tracklist van haar plaat gedeeld.

Het album gaat ‘Hit Me Hard and Soft’ heten en komt op 17 mei uit. Er staan in het totaal tien liedjes op met de titels ‘Skinny’, ‘Lunch’, ‘Chihiro’, ‘Birds of a Feather’, ‘Wildflower’, ‘The Greatest’, ‘L’Amour de ma Vie’, ‘The Diner’, ‘Bittersuite’ en ‘Blue’.

Het wordt het derde album van Billie, nadat ze in 2019 ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en in 2021 ‘Happier Than Ever’ uitbracht.

Ontdek meer