Broertje van Joshua Feytons brengt single uit

Karen Luiken-16 oktober 2021 om 07:00

Niet alleen Joshua Feytons is een bekend gezicht in de entertainmentwereld, ook zijn broertje Ashley doet hard zijn best het helemaal te maken. Hij echter niet als ‘Temptation Island’-verleider, maar als artiest. Het muzikale talent heeft een single uitgebracht!

Het gezicht van Ashley zou je bekend voor kunnen komen. Hij wil internationaal bekend worden en schreef zich een paar jaar geleden daarom in voor de Engelse versie van ‘The X Factor’. Na het doorstaan van de auditierondes viel hij helaas net voor de liveshows af.

Dat weerhield hem er echter niet van om door te gaan met het maken van muziek. Eerder dit jaar bracht hij zijn eerste single ‘Breathing’ al uit. Nu komt hij met ‘Shooting Stars’. Je luistert 'm hier!

Deliveroo bezorgt vandaag platen aan huis

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:55

Vandaag vieren muziekfanaten over de hele wereld Record Store Day, een dag gemaakt om onafhankelijke platenwinkels in de kijker te zetten. Deliveroo doet daar graag aan mee en bezorgt vandaag – enkel vandaag – niet alleen eten, maar ook platen thuis bij muziekliefhebbers.

Deliveroo is voor deze feestdag de samenwerking aangegaan met de lokale platenwinkels Cherry Picker Record Store in Brugge en Warrecords in Antwerpen. De drie partijen hebben samen een lijst van tunes opgesteld die je vandaag kan bestellen via Deliveroo. Alle nummers hebben een link met eten, want ja: Deliveroo is er in de eerste plaats voor het leveren van eten.

Benieuwd om welke platen het gaat? Je ziet het op Deliveroo!

Billie Eilish verrast fans met voorproefje van nieuw album

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:38

In afwachting van haar nieuwe album trakteert Billie Eilish haar Instagram-volgers nu alvast op een klein voorproefje. De zangeres heeft de complete tracklist van haar plaat gedeeld.

Het album gaat ‘Hit Me Hard and Soft’ heten en komt op 17 mei uit. Er staan in het totaal tien liedjes op met de titels ‘Skinny’, ‘Lunch’, ‘Chihiro’, ‘Birds of a Feather’, ‘Wildflower’, ‘The Greatest’, ‘L’Amour de ma Vie’, ‘The Diner’, ‘Bittersuite’ en ‘Blue’.

Het wordt het derde album van Billie, nadat ze in 2019 ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en in 2021 ‘Happier Than Ever’ uitbracht.

Ontdek meer