Broertje van Joshua Feytons brengt single uit

Karen Luiken-16 oktober 2021 om 07:00

Niet alleen Joshua Feytons is een bekend gezicht in de entertainmentwereld, ook zijn broertje Ashley doet hard zijn best het helemaal te maken. Hij echter niet als ‘Temptation Island’-verleider, maar als artiest. Het muzikale talent heeft een single uitgebracht!

Het gezicht van Ashley zou je bekend voor kunnen komen. Hij wil internationaal bekend worden en schreef zich een paar jaar geleden daarom in voor de Engelse versie van ‘The X Factor’. Na het doorstaan van de auditierondes viel hij helaas net voor de liveshows af.

Dat weerhield hem er echter niet van om door te gaan met het maken van muziek. Eerder dit jaar bracht hij zijn eerste single ‘Breathing’ al uit. Nu komt hij met ‘Shooting Stars’. Je luistert 'm hier!

Sam Fender niet naar Rock Werchter wegens stemproblemen

Karen Luiken-30 juni 2022 om 05:49

Slecht nieuws voor fans van Sam Fender. De zanger zou dit weekend eigenlijk optreden op Rock Werchter, maar moet zijn show helaas cancelen wegens stemproblemen.

De organisatie van Rock Werchter laat weten dat de Britse zanger Sam Fender tonsillitis heeft, een ontsteking van de keelamandelen, en daarom niet kan optreden op de stage die The Barn wordt genoemd. Wel is er al een vervanger voor hem geregeld: Charles, een zangeres van eigen Belgische bodem.

Rock Werchter gaat vandaag van start en duurt tot en met zondag. Grote namen als Pearl Jam, The War on Drugs, The Kid Laroi en Carly Rae Jepsen treden op.

Winnaars van Student Rock Rally zijn bekend

Karen Luiken-29 juni 2022 om 15:34

De winnaars van de Student Rock Rally 2022 zijn bekend. Blind drift & LANI hebben de meeste stemmen gekregen en verdienen daarmee een plekje op het podium van de Student Kick-Off op 28 september.

Maar liefst vijftig inzendingen deden mee aan de Student Rock Rally, waarvan er uiteindelijk twee tot winnaar zijn gekroond. Eén daarvan is Blind drift, een indiepop band die staat te popelen om nieuwe muziek voor te stellen aan het publiek. Het andere muzikale talent is LANI, die met een mix van sappige subs en boeiende melodieën voor aanstekelijke popsongs zorgt.

Blind drift wist de meeste stemmen van het publiek te verzamelen, LANI was de grootste favoriet bij de jury, bestaande uit organisatoren, muzikanten en professionals uit de sector.

Beide artiesten winnen een optreden tijdens de Student Kick-Off eind september. Na de opener speelt eerst Blind drift een set en laat daarna LANI zich van haar beste kant zien.

Ontdek meer