Deze bekende Vlamingen doen mee aan nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-03 april 2024 om 07:48

‘Special Forces’ keert binnenkort terug met een tweede seizoen. Opnieuw doen er elf bekende Vlamingen mee die een week lang een loodzware training moeten volgen. Uit welke deelnemers de complete groep bestaat? Dat is vandaag naar buiten gebracht!

Naast de vijf deelnemers die eerder al bekend werden gemaakt – dat zijn Gers Pardoel, Nora Gharib, Geert Meyfroidt, Jan Bakelants, Olivier Deschacht en Lynn Van den Broeck – weten we nu ook dat Loïc Van Impe, Davina Simons, Ine Beyen, Saïd Boumazoughe en Ismaïl Abdoul de uitdaging aangaan.

In het vorige seizoen haalden drie van de elf deelnemers de eindstreep. Hoeveel dat er dit keer zullen zijn? We gaan het binnenkort zien. ‘Special Forces’ is vanaf 15 april te zien via Streamz. Een week later is het seizoen te volgen via VTM en VTM GO.

EOTB-ster Imke verruilt fillers voor natuurlijke look

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:44

Imke Roose heeft spijt van een aantal van haar acties na haar deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. In een uitgebreid bericht op Instagram schrijft ze dat ze voortaan naturel door het leven wil en zich niet meer vol laat spuiten met botox en fillers.

Imke schrijft dat ze na haar deelname aan ‘Ex On The Beach’ in een rollercoaster van emoties terechtkwam. Voor het programma had ze een turbulente periode achter de rug en ‘impulsief meedoen aan een programma was misschien niet haar meest strategische zet’.

Na het programma ging het de verkeerde kant op bij Imke. Ze was constant op zoek naar ‘een kick’ en ging naar eigen zeggen van het ene uiterste naar het andere. “Ook op vlak van fillers en botox. Negatieve aandacht is ook aandacht, dacht ik toen", zo klinkt het.

Inmiddels is Imke een paar jaar ouder en denkt ze totaal anders over haar ideaalbeeld. “Ik liet een jaar geleden alles verwijderen. Bye bye dikke lippen en opgespoten face. Ik ben zo dankbaar dat ik nu terug ‘nuchter’ in het leven sta en mezelf terugvond. Naturelle Imke met hier en daar (misschien) wel nog wat hulp van een filler of botox, wie weet, maar lang niet meer zoals toen. Nu doe ik het weloverwogen en niet spuiten om te spuiten. Ik denk wekenlang na als ik wat wil doen en ga ten rade bij m’n familie. Geen impulsief gedoe meer, het was tijd voor een andere Imke. De Imke van toen."

Billie Eilish verrast fans met voorproefje van nieuw album

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:38

In afwachting van haar nieuwe album trakteert Billie Eilish haar Instagram-volgers nu alvast op een klein voorproefje. De zangeres heeft de complete tracklist van haar plaat gedeeld.

Het album gaat ‘Hit Me Hard and Soft’ heten en komt op 17 mei uit. Er staan in het totaal tien liedjes op met de titels ‘Skinny’, ‘Lunch’, ‘Chihiro’, ‘Birds of a Feather’, ‘Wildflower’, ‘The Greatest’, ‘L’Amour de ma Vie’, ‘The Diner’, ‘Bittersuite’ en ‘Blue’.

Het wordt het derde album van Billie, nadat ze in 2019 ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en in 2021 ‘Happier Than Ever’ uitbracht.

Ontdek meer