Rihanna is stralend sexy in nieuwe collectie Savage x Fenty

Joyce Vander Auwera-02 april 2024 om 11:30- Foto:

Savage x Fenty

Rihanna schittert als nooit tevoren in haar meest recente campagne voor Savage x Fenty, waarin ze de nieuwste 'Signature Script Lingerie'-collectie introduceert. Op Instagram deelt ze betoverende beelden waarin ze de spotlight steelt in zes adembenemende kanten creaties.

Deze collectie, bestaande uit de Unlined Bra, Cheeky Panty, Thong Panty, Underwire Teddy, Slip, Sleep Top en Sleep Short, is doordrenkt met Rihanna haar eigenzinnige stijl en confidence.

Met de nadruk op inclusiviteit en diversiteit biedt de Savage x Fenty collectie een breed scala aan maten en kleuren, zodat elke vrouw zich kan laten zien en voelen als een godin. Het is niet alleen lingerie, het is een viering van vrouwelijkheid in al haar pracht en praal.

De boodschap die Rihanna met deze campagne uitdraagt, gaat verder dan alleen mode. Ze moedigt vrouwen aan om zichzelf te omarmen, om te stralen in hun eigen kracht en schoonheid. De nieuwe collectie is nu online beschikbaar.

Pringles en Crocs lanceren schoen waar je chips in kan bewaren

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 12:42

Met de nieuwe collectie van Crocs kan je aantonen dat je smaak hebt. En dat mag zeer letterlijk genomen worden, want het schoenmerk is een samenwerking aangegaan met chipsproducent Pringles. Ze brengen samen een speciale collectie op de markt, die onder andere bestaat uit boots waar je aan de zijkant je chips kunt bewaren. Handig!

De twee merken hebben de handen in elkaar geslagen om een speciale versie van de klassieke 'Crush Boot' te maken. Deze versie is anders dan normaal, met een langere kraag en extra zakken, perfect voor een klein blikje Pringles.

Naast de Crush Boot hebben Crocs en Pringles ook samengewerkt aan een chipsversie van de Classic Slide en de Classic Clog voor dit project. En ze hebben zelfs een speciale limited edition chipsmaak bedacht: 'Croc-tail Party', die naar watermeloen, chili en limoen smaakt.

De Pringles x Crocs-schoenen zijn nu verkrijgbaar, maar op is op.

Britse premier krijgt kritiek op Adidas-sneakers

Chelsy Vanlerberghe-12 april 2024 om 09:00- Foto:

Miltiadis Fragkidis via Unsplash

De Britse premier Rishi Sunak kreeg flink wat kritiek op sociale media toen hij tijdens een interview de populaire Adidas Samba's droeg. Mensen beschuldigen hem ervan de coole look van de sneaker te verpesten.

Zelfs modemagazines als GQ sprongen mee op de hatetrain. "In een poging om zichzelf als jong en hip voor te doen heeft Sunak een tijdloos coole sneaker voor iedereen verpest", schreef het Britse tijdschrift. De premier heeft zich intussen tijdens een radio-interview verontschuldigd tegenover de Sambacommunity, maar benadrukte dat hij al jaren fan is van het merk.

Maar ook Adidas zelf mag op kritiek rekenen. De sneakers Samba, Gazelle en Spezial, zijn megapopulair. De productie van de sneakers schoot in 2023 omhoog van 50.000 naar 600.000 paar per maand. Maar er is een addertje onder het gras: een onderzoek van het Nederlandse platform voor onderzoeksjournalistiek, Follow The Money, onthulde dat de herkomst van de schoenen problematisch is. Het leer ervan komt deels uit Brazilië, waar grote vlees- en huidproducenten betrokken zijn bij illegale ontbossing in het Amazonewoud. Ondanks alle kritiek lijkt Adidas niet van plan om in te grijpen.

Ontdek meer