Ziggy niet door naar volgende ronde 'American Idol'

Karen Luiken-02 april 2024 om 10:05

The American dream van Ziggy is voorbij. De Nederlandse zanger had gehoopt door te breken met zijn deelname aan ‘American Idol’, maar uit een video van het programma blijkt nu dat hij niet door is naar de volgende ronde.

Ziggy verscheen een paar weken geleden op de Amerikaanse beeldbuis met zijn auditie voor ‘American Idol’. Voor het oog van de wereldberoemde juryleden Katy Perry, Lionel Richie en Luke Bryan zong hij Lady Gaga’s nummer ‘Million Reasons’. Daarmee wist hij zoveel indruk te maken, dat hij zonder problemen doorging naar de volgende ronde.

In een nieuwe video op het Instagram-account van ‘American Idol’ is nu te zien dat Ziggy het samen met een andere zanger op moest nemen tijdens een sing-off. Daar heeft hij kei- en keihard gestreden, maar toch wist hij het laatste plekje in de show niet te bemachtigen. “Super bedankt voor alles”, schrijft hij op social media.

‘American Idol’ is niet de eerste talentenjacht waar Ziggy aan meedoet. Hij was in het verleden ook al te zien in ‘K2 zoekt K3’, ‘Idols’ en ‘The Voice’.

Deliveroo bezorgt vandaag platen aan huis

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:55

Vandaag vieren muziekfanaten over de hele wereld Record Store Day, een dag gemaakt om onafhankelijke platenwinkels in de kijker te zetten. Deliveroo doet daar graag aan mee en bezorgt vandaag – enkel vandaag – niet alleen eten, maar ook platen thuis bij muziekliefhebbers.

Deliveroo is voor deze feestdag de samenwerking aangegaan met de lokale platenwinkels Cherry Picker Record Store in Brugge en Warrecords in Antwerpen. De drie partijen hebben samen een lijst van tunes opgesteld die je vandaag kan bestellen via Deliveroo. Alle nummers hebben een link met eten, want ja: Deliveroo is er in de eerste plaats voor het leveren van eten.

Benieuwd om welke platen het gaat? Je ziet het op Deliveroo!

EOTB-ster Imke verruilt fillers voor natuurlijke look

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:44

Imke Roose heeft spijt van een aantal van haar acties na haar deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. In een uitgebreid bericht op Instagram schrijft ze dat ze voortaan naturel door het leven wil en zich niet meer vol laat spuiten met botox en fillers.

Imke schrijft dat ze na haar deelname aan ‘Ex On The Beach’ in een rollercoaster van emoties terechtkwam. Voor het programma had ze een turbulente periode achter de rug en ‘impulsief meedoen aan een programma was misschien niet haar meest strategische zet’.

Na het programma ging het de verkeerde kant op bij Imke. Ze was constant op zoek naar ‘een kick’ en ging naar eigen zeggen van het ene uiterste naar het andere. “Ook op vlak van fillers en botox. Negatieve aandacht is ook aandacht, dacht ik toen", zo klinkt het.

Inmiddels is Imke een paar jaar ouder en denkt ze totaal anders over haar ideaalbeeld. “Ik liet een jaar geleden alles verwijderen. Bye bye dikke lippen en opgespoten face. Ik ben zo dankbaar dat ik nu terug ‘nuchter’ in het leven sta en mezelf terugvond. Naturelle Imke met hier en daar (misschien) wel nog wat hulp van een filler of botox, wie weet, maar lang niet meer zoals toen. Nu doe ik het weloverwogen en niet spuiten om te spuiten. Ik denk wekenlang na als ik wat wil doen en ga ten rade bij m’n familie. Geen impulsief gedoe meer, het was tijd voor een andere Imke. De Imke van toen."

Ontdek meer