Streamz deelt beelden van nieuwe reeks 'Kameleon'

Karen Luiken-02 april 2024 om 09:51

Streamz krijgt er in mei een nieuwe reeks bij: ‘Kameleon’, een komische dramaserie die gaat over een hilarische vriendengroep. De eerste beelden zijn nu te zien.

In ‘Kameleon’ proberen de vier jeugdvrienden Chris, Blackson, Kofi en Tina te ontsnappen uit de Antwerpse wijk waar ze zijn opgegroeid. Een wijk waar kansen niet talrijk zijn en waar veel jongeren verleid worden door de ‘get rich fast’-optie van drugscriminaliteit. Hoe blijf je op het rechte pad, op de route naar je dromen, zonder onderweg met leugens, conflicten, schimmige klussen en pech, je vriendschappen, je familie en je eigenwaarde te verliezen? Zijn er ander opties dan eindigen tussen vier muren of zelfs tussen zes planken?

De flamboyante dagdromer Chris (Noa Izaï Tambwe Kabati) wil een carrière als acteur. Maar doorbreken wil ‘m maar niet lukken. Hoeveel tegenslagen hij ook kent, Chris geeft niet op, net als zijn jeugdvrienden Kofi (Namzoya Abdulwahid) - die muzikant wil worden -, street hustler Blackson (Tama Theophore Kabeya) en alleenstaande mama Tina (Britt Hellinx). De vier noemen zichzelf ironisch 'de Kameleons', naar een dier dat zich moeiteloos kan aanpassen aan zijn omgeving. De verlossing lijkt nabij als ze het idee hebben om samen een feest te organiseren om geld te verdienen. Maar of ze daarin slagen?

Naast de vier hoofdrolspelers hebben ook Sinay Bavurhe ('Match'), Ayana Doucouré (‘Knokke Off’), Veerle Dejaeger ('Assisen'), Marijke Pinoy ('De Dag'), Iia 'Skaffa' Gavria ('Rwina'), Joffrey Anane ('FOMO'), Camilia Blereau ('Gent-West'), Pieter Genard ('Hacked'), Ikram Aoulad ('Black-Out'), Nathan Bouts ('2DEZIT') en Frank Lammers ('Ferry') een rol in de serie.

EOTB-ster Imke verruilt fillers voor natuurlijke look

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:44

Imke Roose heeft spijt van een aantal van haar acties na haar deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. In een uitgebreid bericht op Instagram schrijft ze dat ze voortaan naturel door het leven wil en zich niet meer vol laat spuiten met botox en fillers.

Imke schrijft dat ze na haar deelname aan ‘Ex On The Beach’ in een rollercoaster van emoties terechtkwam. Voor het programma had ze een turbulente periode achter de rug en ‘impulsief meedoen aan een programma was misschien niet haar meest strategische zet’.

Na het programma ging het de verkeerde kant op bij Imke. Ze was constant op zoek naar ‘een kick’ en ging naar eigen zeggen van het ene uiterste naar het andere. “Ook op vlak van fillers en botox. Negatieve aandacht is ook aandacht, dacht ik toen", zo klinkt het.

Inmiddels is Imke een paar jaar ouder en denkt ze totaal anders over haar ideaalbeeld. “Ik liet een jaar geleden alles verwijderen. Bye bye dikke lippen en opgespoten face. Ik ben zo dankbaar dat ik nu terug ‘nuchter’ in het leven sta en mezelf terugvond. Naturelle Imke met hier en daar (misschien) wel nog wat hulp van een filler of botox, wie weet, maar lang niet meer zoals toen. Nu doe ik het weloverwogen en niet spuiten om te spuiten. Ik denk wekenlang na als ik wat wil doen en ga ten rade bij m’n familie. Geen impulsief gedoe meer, het was tijd voor een andere Imke. De Imke van toen."

Billie Eilish verrast fans met voorproefje van nieuw album

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:38

In afwachting van haar nieuwe album trakteert Billie Eilish haar Instagram-volgers nu alvast op een klein voorproefje. De zangeres heeft de complete tracklist van haar plaat gedeeld.

Het album gaat ‘Hit Me Hard and Soft’ heten en komt op 17 mei uit. Er staan in het totaal tien liedjes op met de titels ‘Skinny’, ‘Lunch’, ‘Chihiro’, ‘Birds of a Feather’, ‘Wildflower’, ‘The Greatest’, ‘L’Amour de ma Vie’, ‘The Diner’, ‘Bittersuite’ en ‘Blue’.

Het wordt het derde album van Billie, nadat ze in 2019 ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en in 2021 ‘Happier Than Ever’ uitbracht.

Ontdek meer