Eindelijk: dit is de nieuwe single van Adele

Karen Luiken-15 oktober 2021 om 03:31

Vannacht was het dan eindelijk zover. Adele heeft na een jarenlange radiostilte eindelijk haar nieuwe liedje ‘Easy On Me’ uitgebracht.

Bij het nummer hoort ook een videoclip. Daarin zien we hoe Adele zingend in een auto zit. Ze blikt terug op de afgelopen jaren en heeft het over de dingen die ze heeft meegemaakt. Hoewel ze het niet letterlijk in de mond neemt, lijkt ze ook te refereren naar haar scheiding uit 2019.

Over een niet al te lange tijd volgt er nog meer nieuwe muziek van Adele. De zangeres heeft twee dagen geleden bekendgemaakt dat ze op 19 november een album uitbrengt. Daarover zei ze: “Ik was zeker niet in de buurt van waar ik had gehoopt te zijn toen ik er bijna drie jaar geleden aan begon. Ik heb veel over mezelf geleerd. Ik heb laagjes losgelaten, maar ook nieuwe lagen aangetrokken. Ik denk dat ik eindelijk mijn gevoel weer heb gevonden. Ik kan zelfs zeggen dat ik me nog nooit zo vredig heb gevoeld in mijn leven. En dus ben ik klaar om eindelijk dit album uit te brengen.”

Bilal Wahib dropt debuutalbum

Karen Luiken-26 november 2021 om 13:11

Na een heftige periode heeft Bilal Wahib vandaag zijn debuutalbum gedropt. De plaat heet ‘El Mehdi’ en is vernoemd naar zijn tweede naam.

Bilal ging een jaar geleden keihard met zijn muziekcarrière en scoorde met de nummers ‘Tigers’ en ‘501’ hit na hit. Afgelopen zomer had eigenlijk zijn zomer moeten worden. Maar daar kwam abrupt een einde aan toen hij in maart werd aangehouden nadat hij via social media een minderjarige jongen ‘voor de grap’ naar zijn geslachtsdeel vroeg. Zowel zijn acteer- als muziekcarrière kwam daardoor op een laag pitje te staan. Radiozenders zonden zijn muziek niet meer uit en ook nieuwe acteerklussen bleven achterwege.

Maar nu is Bilal dus terug. Met een debuutalbum waar zowel nieuwe nummers als oudere liedjes op terug te vinden zijn. Er staan songs op die de zanger alleen maakte, maar ook samenwerkingen met onder meer Boef, Kraantje Pappie en Big2.

Remi vond lief tijdens ‘K2 zoekt K3’

Dieter Blarinckx-23 november 2021 om 19:02

Hoewel dat felbegeerde plaatsje tussen Hanne en Marthe toch niet naar Remi zal gaan, gaat de 19-jarige musicalster niet zonder lege handen naar huis. Tijdens de opnames van ‘K2 zoekt K3’ vond hij immers een lief! Zo werd hij verliefd op een medestudente. Dat vertelde hij aan het Vlaamse magazine Story.

Remi werd verliefd op een Hollands meisje dat ook musical studeert in Tilburg. Tijdens de opnames verbleef Remi natuurlijk vaak in België, waardoor het kersverse koppel elkaar niet vaak zag:

“Maar als je elkaar graag ziet, hou je vol. En na onze studies zien we wel waar we belanden…”, klinkt het in zijn interview met Story.

Proficiat tortelduifjes!

Beeld: VTM

Ontdek meer