Eindelijk: dit is de nieuwe single van Adele

Karen Luiken-15 oktober 2021 om 03:31

Vannacht was het dan eindelijk zover. Adele heeft na een jarenlange radiostilte eindelijk haar nieuwe liedje ‘Easy On Me’ uitgebracht.

Bij het nummer hoort ook een videoclip. Daarin zien we hoe Adele zingend in een auto zit. Ze blikt terug op de afgelopen jaren en heeft het over de dingen die ze heeft meegemaakt. Hoewel ze het niet letterlijk in de mond neemt, lijkt ze ook te refereren naar haar scheiding uit 2019.

Over een niet al te lange tijd volgt er nog meer nieuwe muziek van Adele. De zangeres heeft twee dagen geleden bekendgemaakt dat ze op 19 november een album uitbrengt. Daarover zei ze: “Ik was zeker niet in de buurt van waar ik had gehoopt te zijn toen ik er bijna drie jaar geleden aan begon. Ik heb veel over mezelf geleerd. Ik heb laagjes losgelaten, maar ook nieuwe lagen aangetrokken. Ik denk dat ik eindelijk mijn gevoel weer heb gevonden. Ik kan zelfs zeggen dat ik me nog nooit zo vredig heb gevoeld in mijn leven. En dus ben ik klaar om eindelijk dit album uit te brengen.”

Zien: Xandee maakt comeback!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 08:53

Het heeft zestien jaar geduurd, maar zangeres Xandee is helemaal klaar voor haar comeback! Ze lanceerde zopas haar gloednieuwe single ‘Beautiful Again’.

De 43-jarige Xandee, die eigenlijk Sandy heet, heeft een woelige periode achter de rug. En met haar nieuwe single ‘Beautiful Again’ wil ze die periode afsluiten.

De zangeres achter Touch Of Joy en het Songestivalnummer ‘One Life’ gaat dus voor het eerst weer op een podium staan sinds 2006.

“De betekenis achter ‘Beautiful Again’ is dat het leven weer mooi kan zijn, na alle problemen. Ik heb heel veel meegemaakt en heb trouwens nog maar net een nieuwe hartoperatie achter de rug. Met dit lied wil ik alle problemen achter me laten en er terug staan.”

“Ik heb dan ook al veel reacties ontvangen en mensen vertellen mij dat ze blij zijn om mijn stem weer te horen. En ook bij Radio 2 werd het nummer goed ontvangen. Ik ben dus helemaal klaar om er weer te staan.”

Beluister het nummer hier:

BTS-lid J-Hope brengt binnenkort eerste soloalbum uit

Karen Luiken-26 juni 2022 om 05:10

Misschien heb je het al gehoord, misschien ook niet. Maar de heren van BTS gaan zich de komende maanden wat meer op hun soloprojecten richten. Te beginnen met J-Hope, die dit weekend heeft aangekondigd over een paar weken zijn eerste soloalbum uit te brengen.

De plaat gaat ‘Jack in The Box’ heten en wordt op 15 juli gereleased. Aanstaande vrijdag krijgen fans vast een voorproefje in de vorm van een eerste solosingle. Volgens de officiële aankondiging vertegenwoordigt het album J-Hope’s eigen muzikale persoonlijkheid en visie als artiest.

Twee weken geleden bracht J-Hope samen met de andere leden van BTS nog de plaat ‘Proof’ uit, die bestaat uit drie cd’s. Een groot deel van de inhoud bestaat uit muziek die eerder al is uitgebracht. Een aantal nummers is gloednieuw.

Ontdek meer