Cancel al je plannen: derde seizoen 'You' nu te zien

Karen Luiken-15 oktober 2021 om 07:00

Wat je ook gepland had dit weekend, vergeet je familie en vrienden even. Het enige wat jij de komende dagen nodig hebt is qualitytime. Inclusief een televisie, trainingspak, popcorn en Netflix. Het derde seizoen van ‘You’ staat eindelijk online!

In de nieuwe afleveringen zien we hoe Joe Goldberg en zijn kersverse vrouw Love een dochtertje hebben gekregen. Joe is dus niet alleen vader, maar ook een echtgenoot geworden en daar geniet hij met volle teugen van. Maar zijn streken is hij ondanks zijn nieuwe leventje niet verleerd. Als hij in contact komt met een onbekende buurvrouw, zoekt hij opnieuw de grenzen op.

Voor de mensen die het derde seizoen binnen één weekend weten te bingen, is er goed nieuws. En voor de mensen die er iets langer over doen overigens ook. Netflix heeft namelijk nu al een vierde seizoen voor ‘You’ aangekondigd.

Trailer tweede seizoen ‘American Horror Stories’ gedropt!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 21:34

De fans van ‘American Horror Story’ zaten er al lang op te wachten, maar eindelijk werd de eerste trailer gedropt van het tweede seizoen van de spin-off ‘American Horror Stories’.

Vanaf 21 juli start het tweede seizoen van ‘American Horror Story’ spin-off. In de Verenigde Staten zal deze te streamen zijn via hulu, wat betekent dat deze bij ons waarschijnlijk naar Disney+ zal komen.

Hoewel er nog niet veel geweten is over de verschillende verhalen uit seizoen twee, werd er zonet wel al een eerste trailer gedropt. En die is creepy as f*ck.

Durf jij ‘m hieronder te checken?

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Ontdek meer