Olivia Colman niet te zien in nieuw seizoen ‘Heartstopper’

Chelsy Vanlerberghe-29 maart 2024 om 16:08

Olivia Colman zal omwille van schemaconflicten niet terugkeren voor het derde seizoen van ‘Heartstopper’. In de bekende Netflixserie speelt ze de rol van Sarah Nelson, de empathische moeder van Nick.

Hoewel veel fans het vertrek van Colman jammer vinden, blijven ze excited voor het nieuwe seizoen. Een officiële releasedatum voor seizoen drie moet nog worden aangekondigd.

Zelf noemt de actrice ‘Heartstopper’ één van de mooiste ervaringen uit haar carrière en benadrukt ze hoe hard ze het project zal missen. Haar afwezigheid in seizoen drie is een besluit dat haar zwaar valt. Maar niet getreurd! De actrice sluit de mogelijkheid om terug te keren niet uit, dus misschien duikt ze in een volgend seizoen weer op...

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer