Deze pareltjes verschijnen in april op Disney+

Karen Luiken-28 maart 2024 om 09:59

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in april zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

Vanderpump Villa - 1 april
In het nieuwe unscripted docudrama 'Vanderpump Villa' komen decadentie en losbandigheid samen en volgen we Lisa Vanderpump's personeelsleden - die ze zelf heeft uitgekozen - terwijl ze werken, leven en feesten op een exclusief Frans landgoed: Chateau Rosabelle.

Wish - 3 april
In 'Wish' doet Asha, een scherpzinnige idealist, een wens die zo krachtig is dat hij wordt beantwoord door een kosmische kracht - een kleine bal grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan Asha en Star de confrontatie aan met een geduchte vijand - de heerser van Rosas, Koning Magnifico - om haar gemeenschap te redden.

Bluey - 7 april
De nieuwe afleveringen van 'Bluey', waaronder ook een extra lange special, gaan in april in première. Dit is de eerste wereldwijde uitrol van de serie. De eerste nieuwe aflevering, 'Spookwasmand', gaat in première op zondag 7 april in aanloop naar de première van de 28-minuten durende special 'Het Bord' op zondag 14 april.

The Greatest Hits - 12 april
Harriet (Lucy Boynton) ontdekt dat kunst het leven imiteert wanneer ze ontdekt dat bepaalde liedjes haar letterlijk terug in de tijd kunnen brengen. Terwijl ze het verleden herbeleeft door romantische herinneringen aan haar ex-vriend (David Corenswet), botst haar tijdreizen met een ontluikende nieuwe liefde in het heden (Justin H. Min). Terwijl ze haar reis door de hypnotische verbinding tussen muziek en herinneringen voortzet, vraagt ze zich af: zelfs als ze het verleden zou kunnen veranderen, zou ze dat wel moeten doen?

FEUD: Capote vs. The Swans - 17 april
'FEUD: Capote Vs. The Swans' vertelt het verhaal van de veelgeprezen schrijver Truman Capote. Hij was ooit een vertrouweling van de meest elitaire vrouwen uit de maatschappij, die hij 'de zwanen' noemde. Maar met zijn verraad verwoestte hij deze relaties, werd hij verbannen uit de high society en belandde hij in een neerwaartse spiraal van zelfvernietiging waar hij uiteindelijk nooit meer van zou herstellen.

Secrets of the Octopus - 22 april
Octopussen zijn als buitenaardse wezens op aarde: drie harten, blauw bloed en de mogelijkheid om door een ruimte ter grootte van hun oogballen te kruipen. Van de bekroonde filmmaker James Cameron, keert de volgende aflevering van de bekroonde 'Secrets of'-franchise terug met 'Secrets of the Octopus'. De serie van drie delen verkent hun unieke superkrachten, buitengewone intelligentie en geheime sociale levens. Er is zoveel meer te ontdekken over deze vreemde en prachtige dieren die intelligent genoeg zijn om gereedschappen te gebruiken, hun lichaam kunnen transformeren om andere dieren na te bootsen en zelfs kunnen communiceren met andere soorten.

Thank You, Goodnight - 26 april
'Thank You, Goodnight' is de vierdelige docuserie over het epische verleden en de onzekere toekomst van een van de meest herkenbare bands ter wereld en hun frontman Jon Bon Jovi. Een 40-jarige odyssee van rock-'n-roll-idolatrie die aan de afgrond staat wanneer een stemblessure alles tot stilstand dreigt te brengen.

En verder...

  • Undead Unluck, seizoen 1 – 3 april
  • Mayans M.C., seizoen 5 – 3 april
  • Unce Upon a Time in America – 5 april
  • The King of Comedy – 5 april
  • The Fable, seizoen 1 – 6 april
  • Iwájú – 10 april
  • Blood Free, seizoen 1 – 10 april
  • Disneynature’s Tiger – 22 april
  • Tigers on the Rise (behind the scenes) – 22 april
  • Tracker – 24 april

Release 'It Ends With Us' wéér uitgesteld

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:42

Het geduld van fans van ‘It Ends With Us’ wordt flink op de proef gesteld. De release van de langverwachte boekfilm is voor de tweede keer verplaatst.

Volgens de allereerste plannen zou ‘It Ends With Us’ in februari op het witte doek verschijnen. Begin dit jaar bleek dat niet realistisch, waardoor de premièredatum naar 21 juni werd verplaatst. Maar helaas: ook dat feestje gaat niet meer door. Volgens Deadline staat de release nu gepland op 9 augustus omdat dat 'beter in de planning zou passen'.

‘It Ends With Us’ gaat over Lily, een afgestudeerde vrouw die een man genaamd Ryle ontmoet. Ze wordt verliefd, maar haar romance komt al snel in gevaar als iemand uit Lily’s verleden plots op het toneel verschijnt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Blake Blake Lively, bekend van onder meer ‘Gossip Girl’, die in de huid van Lily speelt, en door Justin Baldoni, die de verantwoordelijkheid voor het personage Ryle op zich neemt. Acteur Brandon Sklenar speelt Atlas.

Taylor Swift verbreekt eigen record met nieuw album

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:31- Foto:

Reuters

Taylor Swift heeft voor de zoveelste keer in haar carrière geschiedenis geschreven. Haar gloednieuwe album ‘THE TORTURED POETS DEPARTMENT’ kwam vrijdag uit en is diezelfde dag maar liefst 300 miljoen keer beluisterd op Spotify. Geen enkel andere plaat behaalde binnen 24 uur zoveel streams.

Spotify schrijft op X dat Taylor met deze mijlpaal ‘geschiedenis schrijft’ en een nieuw record heeft neergezet. Een record dat hiervoor overigens ook in handen was van de zangeres. Tot een paar dagen geleden stond Swifts album ‘Midnights’ bovenaan de lijst met bijna 185 miljoen streams binnen één dag. Op de tweede plek stond de plaat ‘1989’, wederom een album van Taylor, met 176 streams.

Het album van Taylor telt in het totaal 31 tracks, waarvan ‘Fortnight’ met Post Malone de meest populaire blijkt op Spotify. Dat nummer is vrijdag 25 miljoen keer beluisterd. En ook dat is goed voor een record: nooit eerder behaalde een single op één dag zoveel streams. Taylor verslaat hiermee kerstqueen Mariah Carey, die met haar kersthit ‘All I Want For Christmas Is You’ 23,7 miljoen streams binnen harkte.

Ontdek meer