In april worden de meeste sexy mensen geboren

Karen Luiken-14 oktober 2021 om 07:24

Ben jij in april geboren? Grote kans dat jij super hot bent. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat in deze maand de meeste sexy mensen worden geboren.

Wetenschappers van FROM MARS zochten volgens Ladbible uit in welke maand de meeste hete beroemdheden het levenslicht zagen. Ze gebruikten lijsten met daarop de namen van de 500 meest sexy celebs in de categorieën man en vrouw. Hoewel we niet helemaal weten hoe de sexiness van een persoon precies wordt gemeten, blijkt het grootste deel in april te zijn geboren. Daarna volgen de maanden augustus, februari, december en september. In de middenmoot vallen maart, oktober, november, januari en mei. Ben jij in juli of juni jarig? Dan bungel je ergens onderaan de lijst.

De maand april telt maar liefst zestig sexy beroemdheden, waaronder Emma Watson en ‘Wonder Woman’-actrice Gal Gadot. In augustus, de maand die op de tweede plaats is geëindigd, zijn Hollywood-sterren als Chris Hemsworth en Blake Lively jarig. Brons gaat naar muzikale talenten als Harry Styles en Rihanna, die in februari zijn geboren.

Mr. Happy Face is nu lelijkste hond ter wereld!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 09:04- Foto:

AFP

Afgelopen weekend werd naar jaarlijkse gewoonte de lelijkste hond ter wereld verkozen. De winnaar van dit jaar is niemand minder dan de Chinese naakthond Mr. Happy Face!

Met zijn witte dot haar en een tong die de hele tijd uit zijn bek hangt, werd de 17-jarige naakthond tot “lelijkste hond ter wereld” gekroond in Californië. Mr. Happy Face werd vroeger verwaarloosd en mishandeld, tot zijn nieuwe baasje hem in de coronapandemie adopteerde:

“Ik had tijdens de pandemie de wens om een baby te krijgen. Aangezien zwanger worden een mirakel van God geweest zou zijn, koos ik ervoor om een hond te adopteren", vertelde ze tijdens de wedstrijd.

"Ik zag een dier dat inderdaad oud was, nood had aan een tweede kans en het verdiende om geliefd te zijn. Ik was op slag verliefd!”.

Bekijk de hartverwarmende beelden van de lelijkste hond ter wereld hieronder:

Oma van 17 kinderen is opnieuw zwanger van 24-jarige echtgenoot

Sofie Verbeeck-17 juni 2022 om 12:00

Cheryl, een grootmoeder van 17 kinderen, is 61 jaar oud maar haar kinderwens is er nog steeds. De vrouw maakte op TikTok bekend dat ze samen met haar 24-jarige echtgenoot nog een kindje verwacht.

Het is niet de eerste keer dat Cheryl in de aandacht komt op sociale media. In 2021 trouwde ze met Quran McCain die maar liefst 37 jaar jonger is. Het huwelijk kon je volgen via een live stream. Het koppel wil nu de volgende stap zetten en hun gezin uitbreiden met een baby.

Ontdek meer