In april worden de meeste sexy mensen geboren

Karen Luiken-14 oktober 2021 om 07:24

Ben jij in april geboren? Grote kans dat jij super hot bent. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat in deze maand de meeste sexy mensen worden geboren.

Wetenschappers van FROM MARS zochten volgens Ladbible uit in welke maand de meeste hete beroemdheden het levenslicht zagen. Ze gebruikten lijsten met daarop de namen van de 500 meest sexy celebs in de categorieën man en vrouw. Hoewel we niet helemaal weten hoe de sexiness van een persoon precies wordt gemeten, blijkt het grootste deel in april te zijn geboren. Daarna volgen de maanden augustus, februari, december en september. In de middenmoot vallen maart, oktober, november, januari en mei. Ben jij in juli of juni jarig? Dan bungel je ergens onderaan de lijst.

De maand april telt maar liefst zestig sexy beroemdheden, waaronder Emma Watson en ‘Wonder Woman’-actrice Gal Gadot. In augustus, de maand die op de tweede plaats is geëindigd, zijn Hollywood-sterren als Chris Hemsworth en Blake Lively jarig. Brons gaat naar muzikale talenten als Harry Styles en Rihanna, die in februari zijn geboren.

Bekende Spaanse schrijfster blijkt...drie mannen te zijn!

Samuel Wornoo-20 oktober 2021 om 13:41

Verrassend nieuws uit Spanje. Een zeer bekende schrijfster, die schuil ging achter het pseudoniem Carmen Mola, werd daar ontmaskerd als zijnde drie mannen.

De onthulling kwam nadat "Carmen Mola", die meer dan 400 000 boeken heeft verkocht, de prestigieuze Planeta literatuurprijs in ontvangst mocht nemen. Toen de winnaar van de prijs van € 1 000 000 werd afgeroepen kwamen drie bekende Spaanse schrijvers, Agustín Martínez, Jorge Díaz en Antonio Mercero, naar voren.

Het was algemeen geweten dat de naam Carmen Mola een pseudoniem was, maar de website van de schrijfster profileerde haar als een 40-jarige alleenstaande moeder van drie, die universiteitsprofessor was. In werkelijkheid was het pseudoniem dus een dekmantel voor drie succesvolle mannelijke schrijvers. Naar eigen zeggen wisten de schrijvers niet dat de boeken van Carmen zo populair zouden worden, en was het toen al te laat om nog iets te veranderen aan het pseudoniem. Benieuwd hoe vrouwenorganisaties hierop zullen reageren...

Man klaagt Gwyneth Paltrow aan wegens geëxplodeerde vaginakaars

Karen Luiken-19 oktober 2021 om 08:00

Gwyneth Paltrow wordt aangeklaagd vanwege haar vaginakaars. Het product, dat ze een tijdje geleden op de markt bracht en waarvan ze beweert dat het naar haar vajayay ruikt, zou ontploft zijn. Dat meldt TMZ.

De zaak wordt aangespannen door de Texaanse man Colby Watson. Hij kocht de kaars in januari via het wereldwijde web. Toen hij het ding een paar weken later voor het eerst aanstak, zou het ding na een uur of drie geëxplodeerd zijn. Er kwamen hoge vlammen uit en de kamer stond vol met rook.

De man waarschuwt dat de kaars aanzienlijke verwondingen kan veroorzaken wanneer deze ontploft. Hoewel de kaars – die volgens hem gevaarlijk is – gepaard gaat met een bijsluiter waarop staat dat je het product niet langer dan twee uur moet laten branden, vindt hij dat de waarschuwing niet voldoende is.

Er zit volgens de man niets anders op dan het bedrijf van Gwyneth Paltrow aan te klagen. Hij eist een schadevergoeding van meer dan 5 miljoen dollar.

Ontdek meer