Eerste namen Dance D-Vision zijn bekend

Chelsy Vanlerberghe-26 maart 2024 om 11:50

De eerste namen voor Dance D-Vision zijn bekendgemaakt. Kleppers als Regi, Jaap Reesema, Yves V en Michael Amani beloven van deze editie weer een heus feest te maken.

Op 2 en 3 augustus wordt Zottegem weer op stelten gezet, want Dance D-Vision zet er zijn feesttenten op. En de organisatie belooft: het wordt dit jaar beter dan ooit. Tientallen artiesten zullen, verspreid over zes verschillende stages, het publiek voorzien van de beste techno, house, dance, classics en urban. Er is voor elk wat wils.

Op dit moment staan er al 65 artiesten op de affiche, waaronder ook 2 Fabiola, Dopebwoy, Lowriderz, Mark with a K & MC Chucky, Bart Kaëll en nog veel meer. De voorlopige line-up vind je hier.

Maar, dat is enkel nog maar het begin! Het zomerfestival zal in de komende weken nog meer namen toevoegen.

Snelle beslissers kunnen nu voordelig een ticket aanschaffen in wave 1. Voor een combiticket betaal je 93 euro. Voor een vrijdagticket is dat 53 euro en voor een zaterdagticket 58 euro. Benieuwd naar de prijzen van de VIP-packages? Meer info vind je hier.

De volledige line-up van Hype'O Dream is bekend!

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 09:57

De verjaardagseditie van Hype'O Dream wordt één groot feest. Op 12 en 13 juli strijkt het dancefestival voor de tiende keer neer in Waregem. Verspreid over 4 podia geven meer dan 100 artiesten 2 dagen lang het beste van zichzelf. De volledige line-up is compleet.

Het festival mikt op feestvierders van alle soorten, dat bewijst de gevarieerde line-up. Op de affiche staan namen als Amber Broos, Lil' Kleine, Omdat Het Kan Ft. Average Rob, Joyhauser, Jebroer, en meer! Technoliefhebber, of eerder fan van Nederhop? Er is voor elk wat wils. De volledige line-up check je hier.

Er is dit jaar ook een TAGMAG-chillzone waar er van alles te beleven valt.

Dit jaar is er ook een TAGMAG chillzone, waar er van alles te beleven valt.

Een ticket voor vrijdag kost 56 euro, voor zaterdag betaal je 67 euro. Een combi heb je al voor 93,50 euro. Wil jij erbij zijn? Haast je, want de tickets vliegen de deur uit! Wave 2 is al 93% uitverkocht. Tickets kopen doe je hier!

Pukkelpop maakt 34 nieuwe namen bekend

Karen Luiken-17 april 2024 om 09:02- Foto:

Pukkelpop

Nog geen kaartje voor Pukkelpop? Je krijgt er vandaag heel veel redenen bij om er eentje aan te schaffen. De organisatie van het festival heeft maar liefst 34 nieuwe namen aangekondigd, en geloof ons: dat zijn niet de minsten!

Pukkelpop vindt dit jaar plaats in het weekend van 15 tot en met 18 augustus. Het officiële festival opent op vrijdag 16 augustus en begint meteen goed met nieuwe namen als Andromedik, Artemas, Cellini, Dizzee Rascal, Flansie, SLIFT, MCR-T, Nieve Ella en Wasia Project.

Van plan om zaterdag te gaan? Dan kun je genieten van de muziek van Amber Broos, BERRE, Blck Mamba, English Teacher, grandson, Jazz Brak, Kevin de Vries, Kleine Crack & Slagter, KI/KI, Snelle, Meg10, New West en Wunderhouse.

De laatste dag wordt het festival in stijl afgesloten met optredens van onder anderen Channel Tres, Becky Hill, Ahadadream, Bibi Seck, Bolis Pupul, DEBBY FRIDAY, FUTURE UTOPIA, Glass Beams, Hot Milk, Jesus Piece, MSPAINT en I. Jordan.

Tickets voor zondag zijn nog te koop via de website van Pukkelpop. De overige dagen zijn al weken uitverkocht.

Ontdek meer