David Guetta is populairste dj van het jaar

Karen Luiken-14 oktober 2021 om 06:21

David Guetta is gisterenavond opnieuw uitgeroepen tot populairste dj van de wereld. Het is al de tweede keer op rij dat de Fransman de koppositie van de ‘Top 100 DJs Awards presented by AMF’ bereikt.

Maar liefst 1,3 miljoen fans brachten hun fans uit. “Ik ben zo trots deel uit te maken van deze geweldige industrie en kan de mensen die op mij hebben gestemd niet genoeg bedanken”, aldus David Guetta. “Het betekent zoveel voor me. Ik heb dit jaar heel hard gewerkt. We werden eindelijk herenigd op de dansvloer en ik heb meer muziek uitgebracht dan ooit. Het was geweldig om live te spelen en de energie en reacties van het publiek houden me na al die jaren nog steeds op de been. Muziek is mijn passie en dat ik dat elke dag opnieuw mag beleven, heb ik allemaal te danken aan mijn fans.”

Na David Guetta kregen Martin Garrix, Armin van Buuren en Alok de meeste stemmen. Dimitri Vegas & Like Mike eindigden op de vijfde plek. Daarna volgden Afrojack, Don Diablo, Oliver Heldens, Timmy Trumpet en Steve Aoki.

Dit is de nieuwe single van K3 (mét de nieuwe stemmen!)

Dieter Blarinckx-17 oktober 2021 om 10:50

Wie gisteren keek naar de bootcamp van 'K2 Zoekt K3', zag hoe de 15 kandidaten plots het nieuwe nummer van K3 te horen kregen aan de ontbijttafel. Maar als klap op de vuurpijl werd hen ook gezegd dat ze op één weekend tijd de tekst, choreo én zang onder de knie moesten krijgen.

Het nummer 'Waterval' bleek voor sommigen toch moeilijker dan voor anderen. Vol enthousiasme, goede moed en ook wat stress, moesten alle kandidaten hun skills komen presenteren bij de vijfkoppige jury.

Check het resultaat van 'Waterval' hieronder:

'Little Mix gaat uit elkaar'

Karen Luiken-17 oktober 2021 om 10:46

Little Mix gaat naar verluidt uit elkaar. The Sun meldt dat de meidengroep volgende maand bekend zal maken dat ze ermee stoppen. De zangeressen zouden allemaal solo willen gaan.

Bronnen melden volgens de nieuwssite weten dat ze hun splitsing medio november formeel aan zullen kondigen. “Er is veel gespeculeerd over de toekomst van Little Mix, maar het is nu heel duidelijk dat het einde van de weg bereikt is”, aldus een insider. “Er is een datum vastgesteld om het nieuws bekend te maken. De komende tour wordt een afscheid van hun fans.”

Perrie Edwards, Jade Thirlwall en Leigh-Anne Pinnock werden in 2011 bij het programma ‘X Factor’ bij elkaar gezet en vormen sindsdien Little Mix. Jesy Nelson zat lange tijd ook bij de groep, maar besloot in december vorig jaar al te stoppen.

Ontdek meer