Netflix deelt eerste foto van 'YOU' seizoen 5

Chelsy Vanlerberghe-26 maart 2024 om 09:20

Netflix heeft een eerste foto van het nieuwe, en laatste, seizoen van de populaire serie 'YOU' gedeeld op Instagram. Daarmee kondigen ze aan dat de opnames begonnen zijn.

In de foto zien we Penn Badgley, als zijn personage Joe Goldberg, in de straten van New York City. "Terug naar waar het ooit allemaal begon," schrijft Netflix op Instagram.

Wat kunnen we verwachten van Joe zijn terugkeer naar the Big Apple? Penn Badgley lichtte al een tipje van de sluier in een video tijdens het Netflix TUDUM-evenement. Hij verklapt dat we misschien wel enkele bekende gezichten uit zijn verleden te zien krijgen: "Hoewel ik niet kan zeggen wie, weten we allemaal dat er veel losse eindjes zijn uit Joe's verleden. De vraag is: 'Wie ben jij?'"

Fans hopen op de terugkeer van Jenna Ortega, die Ellie speelde in seizoen twee. Of dat zal gebeuren, is niet duidelijk. Wat we wel al weten is dat 'The Handmaid's Tale'-actrice Madeline Brewer aan de cast toegevoegd wordt.

'The Witcher' stopt na vijfde seizoen

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:28

Het einde is nabij voor ‘The Witcher’. Netflix heeft laten weten dat de serie er na het vijfde seizoen mee stopt.

Het nieuws kwam samen met het nieuws dat de productie van het vierde seizoen van start is gegaan. “Het vierde seizoen van ‘The Witcher’ is officieel in productie”, aldus Netflix in een aankondiging. “Maar daar blijft het niet bij, want we zijn ook al bezig met het vijfde seizoen, dat het laatste seizoen zal zijn.”

De streamingsdienst schrijft dat de ‘epische serie een gepast slotstuk’ moet krijgen en daar wordt nu hard aan gewerkt. Wanneer we het vierde en vijfde seizoen kunnen verwachten, is nog niet bekend. Wel weten we dat acteur Henry Cavall, die in de eerste drie seizoenen de hoofdrol speelt, zijn plekje vanaf het vierde seizoen afgeeft aan Liam Hemsworth.

Tweede seizoen 'Fallout' bevestigd

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:24

Een week na het verschijnen van het eerste seizoen hebben de makers van ‘Fallout’ al goed nieuws. Er komt een vervolg: het tweede seizoen is bevestigd door streamingsdienst Prime Video!

“We kunnen niet wachten om de wereld opnieuw op te blazen”, laat Prime Video in een aankondiging weten.

‘Fallout’ is gebaseerd op het gelijknamige videospel en heeft Walton Goggins, Ella Purnell en Aaron Moten in de hoofdrollen. Het verhaal gaat over de door nucleaire bommen verwoeste stad Los Angeles, waar mensen in ondergrondse kluizen (Vaults) leven om zich te beschermen tegen straling, mutanten en rovers.

Ontdek meer