Disney+ onthult nieuwe trailer voor 'Doctor Who'

Karen Luiken-26 maart 2024 om 07:51

Disney+ heeft de trailer voor het volgende seizoen van ‘Doctor Who’ gedeeld. De hoofdrol is dit keer toebedeeld aan Ncuti Gatwa, ook wel bekend als Eric uit ‘Sex Education’.

In het nieuwe seizoen reist de Dokter samen met Ruby Sunday door de tijd en ruimte, met avonturen die reiken van het Regency-tijdperk in Engeland tot door oorlog verscheurde toekomstige werelden. Tijdens hun avonturen in de TARDIS - een tijdreizend schip in de vorm van een politiehokje - komen ze geweldige vrienden en gevaarlijke vijanden tegen, waaronder een angstaanjagende boeman en de machtigste vijand van de Dokter tot nu toe.

In de trailer wordt het personage van de Hertogin voor het eerst onthuld en wordt aangekondigd dat Callie Cooke een verschijning krijgt in het nieuwe seizoen. Andere gaststerren die in de trailer voorkomen, zijn Anita Dobson, Yasmin Finney, Michelle Greenidge, Bonnie Langford, Jinkx Monsoon, Jemma Redgrave, Lenny Rush en Angela Wynter.

De special ‘Doctor Who: The Church on Ruby Road’, die in december voor het eerst werd uitgezonden, komt op zaterdag 11 mei naar Disney+, samen met twee nieuwe niet eerder vertoonde afleveringen. Daarna volgt elke week een nieuwe aflevering.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer