Disney+ onthult nieuwe trailer voor 'Doctor Who'

Karen Luiken-26 maart 2024 om 07:51

Disney+ heeft de trailer voor het volgende seizoen van ‘Doctor Who’ gedeeld. De hoofdrol is dit keer toebedeeld aan Ncuti Gatwa, ook wel bekend als Eric uit ‘Sex Education’.

In het nieuwe seizoen reist de Dokter samen met Ruby Sunday door de tijd en ruimte, met avonturen die reiken van het Regency-tijdperk in Engeland tot door oorlog verscheurde toekomstige werelden. Tijdens hun avonturen in de TARDIS - een tijdreizend schip in de vorm van een politiehokje - komen ze geweldige vrienden en gevaarlijke vijanden tegen, waaronder een angstaanjagende boeman en de machtigste vijand van de Dokter tot nu toe.

In de trailer wordt het personage van de Hertogin voor het eerst onthuld en wordt aangekondigd dat Callie Cooke een verschijning krijgt in het nieuwe seizoen. Andere gaststerren die in de trailer voorkomen, zijn Anita Dobson, Yasmin Finney, Michelle Greenidge, Bonnie Langford, Jinkx Monsoon, Jemma Redgrave, Lenny Rush en Angela Wynter.

De special ‘Doctor Who: The Church on Ruby Road’, die in december voor het eerst werd uitgezonden, komt op zaterdag 11 mei naar Disney+, samen met twee nieuwe niet eerder vertoonde afleveringen. Daarna volgt elke week een nieuwe aflevering.

Dit is de winnaar van 'The Voice'

Karen Luiken-27 april 2024 om 07:09

Het is gedaan, de strijd is gestreden. Vrijdagavond namen de finalisten van ‘The Voice’ het tegen elkaar op en daar kon natuurlijk maar één winnaar uit komen. De gelukkige? Christophe!

De 43-jarige Christophe uit Roeselare, uit het team van Laura, wist de meeste stemmen voor zich te winnen. Hij versloeg met zijn verpletterende optredens de drie andere finalisten Kobe, Lucas en Laurens. Christophe wint 25.000 euro en mag een eigen single opnemen.

“Onwaarschijnlijk zot hoe dit kan gebeuren! Ik versa het nog altijd niet, maar fantastisch tof”, aldus de winnaar. “From the bottom of my heart, dankuwel! Met die 25.000 euro ga ik zeker iets met muziek doen, dat is zeker.”

Nieuw seizoen 'Blind Getrouwd Australië' vanaf maandag te zien

Karen Luiken-26 april 2024 om 08:19

Fans die geen genoeg kunnen krijgen van ‘Blind Getrouwd’ kunnen hun hart ophalen. Vanaf aanstaande maandag is het nieuwe Australische seizoen bij VTM 2 te zien.

In ‘Blind Getrouwd Australië’ beleven de deelnemende koppels de ups en downs van het huwelijk onder het kritische oog van de camera’s. Is het liefde op het eerste gezicht? Of worden ze tot het uiterste gedreven door de grillen van hun prille relatie?

In de eerste aflevering komt een vrijgezellenavond voorbij, krijgt een van de kandidaten slecht nieuws, ziet een ander koppel hun ceremonie letterlijk in het water vallen en is er sprake van een dramatische wending tijdens de receptie.

‘Blind Getrouwd Australië’ is vanaf 29 april van maandag tot donderdag om 18.45 uur te zien bij VTM.

Ontdek meer