Iconische deur uit 'Titanic' levert monsterbedrag op

Karen Luiken-26 maart 2024 om 07:45

De iconische deur uit één van de laatste scènes uit ‘Titanic’ is voor een monsterbedrag verkocht. Via een veiling is er 718.000 dollar mee opgehaald. Omgerekend is dat ruim 660.000 euro.

De deur is sinds het verschijnen van de film een veelbesproken item. Hoofdrolspelers Rose en Jack liggen erop als de Titanic zinkt, maar omdat de deur slechts plek heeft voor één van hen, besluit Jack los te laten en daarmee Rose te redden van een verdrinkingsdood.

In de afgelopen jaren is er veel commotie geweest over de deur. Want waarom liet Jack zichzelf verdrinken? Hij en Rose pasten toch makkelijk samen op die deur? Regisseur James Cameron heeft die theorie uitgetest en gaf twee jaar geleden toe dat ze inderdaad allebei in leven hadden kunnen blijven. Maar ja... Toen was het al te laat.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer