Derde seizoen 'Euphoria' loopt vertraging op

Karen Luiken-26 maart 2024 om 07:41

Het gaat waarschijnlijk nóg langer duren voor het derde seizoen van ‘Euphoria’ te zien is. Volgens Deadline lopen de filmplannen vertraging op en heeft de cast toestemming gekregen om in de tussentijd andere acteerklussen op zich te nemen.

Er was nog geen officiële startdatum voor de productie van het derde seizoen, maar er werd verwacht dat de camera’s binnen een paar maanden zouden gaan draaien. De afleveringen zouden vervolgens in 2025 verschijnen. Maar of dat nog haalbaar is? Het is de vraag. De filmplannen zijn tijdelijk opgeschort nu maker Sam Levinson nog steeds bezig is met het schrijven van de scripts.

“HBO en Sam Levinson blijven zich inzetten voor een uitzonderlijk derde seizoen”, klinkt het in een verklaring van HBO aan Deadline. “In de tussentijd laten we onze veelgevraagde cast andere kansen nastreven.”

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer