Dit is wanneer Adele haar nieuwe album uitbrengt

Karen Luiken-14 oktober 2021 om 06:08

Dat het nieuwe album van Adele eraan zat te komen, wisten we inmiddels al. De enige vraag was nog: wanneer? Hoewel de geplande release volgens eerdere geruchten in december plaats zou vinden, blijkt nu dat we de plaat veel eerder kunnen verwachten.

Via Twitter maakt Adele bekend dat het album op 19 november uit wordt gebracht. “Ik was zeker niet in de buurt van waar ik had gehoopt te zijn toen ik er bijna drie jaar geleden aan begon”, schrijft de zangeres. “Ik heb veel over mezelf geleerd. Ik heb laagjes losgelaten, maar ook nieuwe lagen aangetrokken. Ik denk dat ik eindelijk mijn gevoel weer heb gevonden. Ik kan zelfs zeggen dat ik me nog nooit zo vredig heb gevoeld in mijn leven. En dus ben ik klaar om eindelijk dit album uit te brengen.”

De Britse artieste, die in 2019 scheidde van Simon Konecki, zegt dat door een helse periode is gegaan. Ze omschrijft het als ‘de meest turbulente tijd uit haar leven’. In het album, dat de naam ‘30’ heeft gekregen, zingt ze over hoe ze er weer bovenop kwam.

Joost Klein geeft concert in Brussel

Karen Luiken-21 oktober 2021 om 13:10

Onze noorderbuur Joost Klein komt volgende maand naar ons land voor een show. Het in Friesland geboren internetfenomeen – maar we kunnen hem net zo goed creatieve duizendpoot of meester entertainer noemen – geeft op zaterdag 27 november een optreden in de Ancienne Belgique in Brussel!

Joost is al jaren te vinden op het internet. Veel mensen zullen hem kennen van zijn muziek. Hij brengt al jaren nummers uit onder zijn eigen label en kwam onder meer met de platen ‘Albino', ‘Ome Robert’, ‘Meeuw’ en ‘Summervibes 2019’. Zijn videoclips maakt hij helemaal zelf.

Het podium is alles behalve nieuw voor Joost. In de zomer van 2019 – de tijd waarin we nog wél zonder restricties mochten feesten – stond hij op Pinkpop, Lowlands en Pukkelpop. Eind november is de zaal van Ancienne Belgique in Brussel aan de beurt.

Kaartjes gaan vanaf morgen (vrijdag) om 10.00 in de verkoop. Voor een ticket betaal je 23 euro.

Billie Eilish krijgt rol in ‘The Nightmare Before Christmas’

Dieter Blarinckx-21 oktober 2021 om 12:06

Groot nieuws uit Hollywood want niemand minder dan zangeres Billie Eilish zal de rol van Sally spelen in de live performances van ‘The Nightmare Before Christmas’! Dat maakten Disney en componist Danny Elfman bekend via sociale media.

Op 29 en 31 oktober kan je in Los Angeles gaan kijken naar een live performance van de iconische Disney-klassieker ‘The Nightmare Before Christmas’. Met live zang, orkest én de film, (her)ontdek je een van de meest geliefde Halloweenfilms aller tijden! Billie Eilish zal die twee avonden in de huid kruipen van hoofdpersonage Sally. Componist Danny Elfman is dolenthousiast en trots met haar te mogen samenwerken, zo klinkt het op Twitter.

Succes Billie!

Ontdek meer