Dit is wanneer Adele haar nieuwe album uitbrengt

Karen Luiken-14 oktober 2021 om 06:08

Dat het nieuwe album van Adele eraan zat te komen, wisten we inmiddels al. De enige vraag was nog: wanneer? Hoewel de geplande release volgens eerdere geruchten in december plaats zou vinden, blijkt nu dat we de plaat veel eerder kunnen verwachten.

Via Twitter maakt Adele bekend dat het album op 19 november uit wordt gebracht. “Ik was zeker niet in de buurt van waar ik had gehoopt te zijn toen ik er bijna drie jaar geleden aan begon”, schrijft de zangeres. “Ik heb veel over mezelf geleerd. Ik heb laagjes losgelaten, maar ook nieuwe lagen aangetrokken. Ik denk dat ik eindelijk mijn gevoel weer heb gevonden. Ik kan zelfs zeggen dat ik me nog nooit zo vredig heb gevoeld in mijn leven. En dus ben ik klaar om eindelijk dit album uit te brengen.”

De Britse artieste, die in 2019 scheidde van Simon Konecki, zegt dat door een helse periode is gegaan. Ze omschrijft het als ‘de meest turbulente tijd uit haar leven’. In het album, dat de naam ‘30’ heeft gekregen, zingt ze over hoe ze er weer bovenop kwam.

Spotify laat zien naar welke muziek jouw vrienden luisteren

Karen Luiken-24 juni 2022 om 06:12- Foto:

Photo by Sara Kurfeß on Unsplash

Je kunt binnenkort als gebruiker van Spotify zien naar welke nummers jouw vrienden luisteren. De muziekdienst is bezig met het testen van een functie die dit mogelijk moet maken. Dat meldt Techcrunch.

De nieuwe functie krijgt de naam Community en stelt mobiele gebruikers in staat om te zien wat voor soort muziek hun vrienden luisteren en welke afspeellijsten ze onlangs hebben bijgewerkt. Die informatie komt op een aparte pagina in de Spotify-app terecht.

Het bedrijft biedt al de vergelijkbare ‘Friend Activity’-functie aan, maar die is alleen beschikbaar op de desktop-versie van Spotify. Wanneer de mobiele functie beschikbaar wordt, is nog niet bekend. De functie bevindt zich volgens de muziekdienst nog in een vroege testfase.

Nieuwe 'Tien Om Te Zien' start vanaf 25 juli!

Dieter Blarinckx-22 juni 2022 om 08:16

Deze zomer trekt VTM weer naar de Belgische kust voor een gloednieuw seizoen van het muzikale programma 'Tien Om Te Zien'!

VTM maakte zopas wat meer details bekend rond het nieuwe seizoen dat deze zomer zal plaatsvinden op het strand van Westende:

"Hoera, zomer! Vanaf 25 juli hosten Aaron en Laura, samen met Willy en Anne, Tien Om Te Zien 🤩 Wie wil jij op ons podium in Westende zien?
Je kan trouwens nu al ✨Golden Circle✨ tickets kopen via vtmtickets.be. Wees er snel bij!", klinkt het bij de aankondiging via sociale media.

Net zoals vorig jaar zullen Aaron Blommaert en Laura Tesoro ook mee presenteren, naast VTM-coryfeeën Anne De Baetzelier en Willy Sommers!

Ontdek meer