Bhad Bhabie deelt eerste foto van haar dochter

Chelsy Vanlerberghe-25 maart 2024 om 13:46

Bhad Bhabie, die je ongetwijfeld kent dankzij haar iconische passage bij tv-psycholoog 'Dr. Phil', is vorige maand moeder geworden. Nu deelt de realityster-turned-rapper ook voor de eerste keer een foto van haar dochter op Instagram.

Bad Bhabie, wiens echte naam Danielle Peskowitz Bregoli is, ging in 2016 viraal met de woorden "cash me outside, how 'bout dat?" De toen dertienjarige Bregoli was samen met haar moeder te gast bij Dr. Phil. Haar moeder had de hulp van de Amerikaanse psycholoog ingeschakeld omdat ze haar dochter niet meer in de hand had. De uitzending ging meteen viraal.

Nu, zeven jaar later, is de internetsensatie zelf moeder geworden. In een foto op Instagram is te zien hoe de pasgeborene gewikkeld ligt in een dekentje met hartjesprint.

Realityster Paris Hilton wenst de kersverse moeder proficiat in de comments, terwijl een ander persoon grapt: "Bhad Bhabie heeft een BhadBhaby gekregen!"

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Kanye West wist door deze lyric dat hij zou doorbreken

Chelsy Vanlerberghe-12 juni 2024 om 05:05

Kanye West voelde aan dat één bepaalde tekst die hij schreef hem wereldwijd beroemd zou maken. Hij herinnerde zich het moment dat hij in een winkel was en plotseling besefte dat zijn leven nooit meer hetzelfde zou zijn. Het was een soort van voorgevoel, een intuïtie dat deze tekst zijn doorbraak zou betekenen.

Het ging om de lyric: "She got a light-skinned friend look like Michael Jackson. Got a dark-skinned friend look like Michael Jackson."

Deze tekst kwam uit het nummer 'Slow Jamz', een samenwerking met Jamie Foxx, dat in 2003 werd uitgebracht. Het werd een nummer één hit en leverde West, Foxx en Twista, de originele artiest, hun eerste topnotering op de Billboard Hot 100.

Kanye West, die nu door het leven gaat als Ye, werd een succesvolle producer en rapper in de industrie, richtte zijn eigen platenlabel op voordat hij uiteindelijk de modewereld betrad met zijn beroemde Yeezy-samenwerking met Adidas. Sindsdien hebben vooral zijn politieke opvattingen de krantenkoppen gehaald. Zijn steun aan Donald Trump en antisemitische opmerkingen hebben hem niet tot de favoriete figuur van het publiek hebben gemaakt.

Ontdek meer