'Big Brother' zorgt voor een plotwending

Karen Luiken-25 maart 2024 om 13:21

De bewoners van ‘Big Brother’ hebben geen tijd om bij te komen van het afscheid van Danny, die afgelopen zaterdag het programma moest verlaten. Hij is amper de deur uit of de kandidaten moeten alweer nomineren voor de volgende afvalronde. Zijn de nominaties van deze week nú al bekend? Of zit er een addertje onder het gras? Sneak preview!

Zien: Ariana Grande in nieuwe trailer van 'Wicked'

Karen Luiken-16 mei 2024 om 06:46

We weten al een behoorlijke tijd dat er een ‘Wicked’-film met Ariana Grande in de hoofdrol aan zit te komen, maar nu is dan ook eindelijk de officiële trailer van het project verschenen. De beelden bekijk je hier.

‘Wicked’ gaat over Elphaba, een jonge vrouw die verkeerd begrepen wordt vanwege haar ongebruikelijke groene huidskleur, en over Glinda, een populaire jonge vrouw, die verguld is door voorrechten en ambitie. Terwijl de een haar ware kracht moet ontdekken, gaat de ander op zoek naar haar ware hart.

De twee ontmoeten elkaar als studenten aan de Shiz Universiteit in het Land van Oz en smeden een onwaarschijnlijke maar diepe vriendschap. Na een ontmoeting met The Wonderful Wizard of Oz bereikt hun vriendschap een kruispunt en nemen hun levens compleet verschillende paden.

Glinda’s verlangen naar populariteit zorgt ervoor dat ze wordt verleid door macht, terwijl Elphaba’s vastberadenheid om trouw aan zichzelf en aan de mensen om haar heen te blijven, onverwachte en schokkende gevolgen zal hebben voor haar toekomst.

Ariana Grande kruipt in de huid van Glinda en de rol van Elphaba wordt gespeeld door Cynthia Erivo. Andere rollen zijn weggelegd voor Michelle Yeoh, Jeff Goldblum, Jonathan Bailey, Ethan Slater, Marissa Bode, Bowen Yang, Bronwyn James en Keala Settle.

‘Wicked’ verschijnt eind november in de bioscoop.

Derde seizoen 'Bridgerton' vanaf vandaag te zien

Karen Luiken-16 mei 2024 om 06:42

Fans hebben er dik twee jaar geduld voor moeten hebben, maar vandaag is de grote dag eindelijk aangebroken. Het derde seizoen van ‘Bridgerton’ is op Netflix verschenen!

In tegenstelling tot het tweede seizoen, waar het verhaal draaide om Anthony Bridgerton en Kate Sheffield, zoomt het derde seizoen in op Colin Bridgerton en Penelope Featherington.

Iedereen weet inmiddels dat Penelope ook Lady Whistledown is, en ze wil een man vinden die haar ook in die rol accepteert. Ze doet verschillende pogingen op de vrijgezelle markt, maar komt uiteindelijk toch weer uit bij haar grote liefde Colin, die terug is gekomen van een grote reis.

Het derde seizoen wordt in twee delen van ieder vier afleveringen gesplitst. Het eerste deel is vandaag verschenen, het tweede deel kunnen we over een maandje, op 13 juni, verwachten.

Ontdek meer