'You' krijgt vierde seizoen

Karen Luiken-14 oktober 2021 om 06:02

De verhalen van Joe Goldberg zijn nog lang niet verteld. Een dag voordat het derde seizoen van ‘You’ van start gaat op Netflix, heeft de streamingsdienst bekendgemaakt dat er ook een vierde seizoen op komst is.

‘You’ gaat over Joe Goldberg, een man die op het gebied van liefde tot alles in staat is. In het derde seizoen is hij getrouwd met Love en zijn de twee de kersverse ouders geworden van een dochtertje. Joe is blij met zijn nieuwe rol als echtgenoot en vader, maar maakt zich tegelijkertijd druk over de impulsieve Love. En dan is er ook nog een buurvrouw die zijn aandacht weet te trekken. Houdt hij zich dit keer gedeisd of gaat hij verder dan alle grenzen die hij ooit is overschreden?

Waar het vierde seizoen over zal gaan en welke castleden daarin te zien zullen zijn, is nog niet bekend. Ook een releasedatum is er nog niet.

Koreaans opeens snelst groeiende taal door ’Squid Game’

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 14:05

Het lijkt erop dat iedereen ineens Koreaans wil leren. Dat komt natuurlijk door het overdonderende succes van de Netflix-serie ‘Squid Game’. De Koreaanse serie staat momenteel op één in verschillende landen en dat ziet ook het team achter de app op Duolingo. Daar is sinds de start van de serie, Koreaans de snelst groeiende taal!

Om je een idee geven: in totaal zijn er nu al zo’n 7,67 miljoen gebruikers die de taal Koreaans leren via Duolingo! Dat is een stijging van 40% in de VS, en maar liefst 76% in het Verenigd Koninkrijk! De cijfers voor ons land zijn helaas nog niet bekend.

‘Squid Game’ is nu te streamen op Netflix!

Hayden Christensen te zien als Anakin in ‘Ahsoka’!

Dieter Blarinckx-23 oktober 2021 om 08:00

Goed nieuws voor de fans van de ’Star Wars’-saga, en dan vooral voor de fans van Anakin, want niemand minder dan acteur Hayden Christensen zal terug te zien zijn als Anakin Skywalker in de nieuwe serie ‘Ahsoka’! Dat werd afgelopen nacht bekendgemaakt door Disney en Lucasfilm.

De serie ‘Ahsoka’ is een spin-off van ‘The Mandalorian’ en focust op de verhalen van Ahsoka Tano, een van de leerlingen van Skywalker. De serie zal zich vijf jaar na de gebeurtenissen van ‘Return of the Jedi’ afspelen, waar dus Darth Vader (Anakin Skywalker) eigenlijk al dood is. Voor de rest dropt Disney nog geen spoilers. De serie zal te streamen te zijn via Disney+.

Meer info volgt snel!

Beeld: IGN

Ontdek meer