EOTB-sterren Shani en Davey zetten punt achter relatie

Karen Luiken-13 oktober 2021 om 16:45

De breuk waarvan veel fans wisten dat ‘ie er ooit zou komen is nu dan echt officieel. ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-sterren Shani en Davey hebben een punt achter hun relatie gezet. Nu écht.

Het gezamenlijke liefdesleven van Shani en Davey is niet altijd over rozen gegaan. Ze werden smoorverliefd op elkaar tijdens de opnames van ‘Ex On The Beach’ en gingen niet veel later samenwonen. Hoewel dat goed leek te gaan, hadden ze ook de nodige ruzies. Een paar weken geleden besloten ze daarom een break te nemen. Daarna probeerden ze het nog een keertje, maar nu lijkt het dan toch officieel voorbij.

Davey deelt het nieuws via Instagram. “Via deze weg wil ik zeggen dat het tussen mij en Shani over is.” Over een reden praat hij niet, maar er lijkt in ieder geval geen sprake van ruzie. “We hebben mooie tijden meegemaakt. Hier stopt het uiteindelijk.”

Deze ‘Harry Potter’-acteur komt naar Gent en Brugge!

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 07:00

Potterheads, pak alvast een veer en neem jullie agenda erbij! Er is gisteren namelijk heel magisch nieuws bekendgemaakt, want één van de iconische ‘Harry Potter’-acteurs komt naar ons land! Om de opening van The Wizard Store feestelijk en magisch te vieren, komt niemand minder dan Mark Williams naar Gent & Brugge!

Williams ken je vooral als Arthur Weasley, de vader van de familie Weasley (Wemel in het Nederlands), die in 7 van de 8 films te zien is. Op 15 januari stopt de acteur in The Wizard Store in Brugge, de dag erop zakt hij af naar de Onderstraat in Gent.

Je kan ‘m ontmoeten, zijn handtekening vragen en er zelfs mee op de foto! Maar let op: hier zal je wel voor moeten betalen! Voor een selfie betaal je zo’n 10 euro, 30 voor een handtekening en 35 voor de twee!

Heb je graag meer info? Hier kan je alles terugvinden!

Hayden Christensen te zien als Anakin in ‘Ahsoka’!

Dieter Blarinckx-23 oktober 2021 om 08:00

Goed nieuws voor de fans van de ’Star Wars’-saga, en dan vooral voor de fans van Anakin, want niemand minder dan acteur Hayden Christensen zal terug te zien zijn als Anakin Skywalker in de nieuwe serie ‘Ahsoka’! Dat werd afgelopen nacht bekendgemaakt door Disney en Lucasfilm.

De serie ‘Ahsoka’ is een spin-off van ‘The Mandalorian’ en focust op de verhalen van Ahsoka Tano, een van de leerlingen van Skywalker. De serie zal zich vijf jaar na de gebeurtenissen van ‘Return of the Jedi’ afspelen, waar dus Darth Vader (Anakin Skywalker) eigenlijk al dood is. Voor de rest dropt Disney nog geen spoilers. De serie zal te streamen te zijn via Disney+.

Meer info volgt snel!

Beeld: IGN

Ontdek meer