EOTB-sterren Shani en Davey zetten punt achter relatie

Karen Luiken-13 oktober 2021 om 16:45

De breuk waarvan veel fans wisten dat ‘ie er ooit zou komen is nu dan echt officieel. ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-sterren Shani en Davey hebben een punt achter hun relatie gezet. Nu écht.

Het gezamenlijke liefdesleven van Shani en Davey is niet altijd over rozen gegaan. Ze werden smoorverliefd op elkaar tijdens de opnames van ‘Ex On The Beach’ en gingen niet veel later samenwonen. Hoewel dat goed leek te gaan, hadden ze ook de nodige ruzies. Een paar weken geleden besloten ze daarom een break te nemen. Daarna probeerden ze het nog een keertje, maar nu lijkt het dan toch officieel voorbij.

Davey deelt het nieuws via Instagram. “Via deze weg wil ik zeggen dat het tussen mij en Shani over is.” Over een reden praat hij niet, maar er lijkt in ieder geval geen sprake van ruzie. “We hebben mooie tijden meegemaakt. Hier stopt het uiteindelijk.”

'Harry Potter'-actrice Natalia Tena komt naar FACTS!

Dieter Blarinckx-28 januari 2022 om 14:26

De Britse actrice Natalia Tena komt naar het Belgische FACTS! Dat werd zopas bekendgemaakt via sociale media. Tena ken je hoogstwaarschijnlijk nog als Nymphadora Tonks uit de 'Harry Potter'-films, maar ook speelde ze mee in 'The Mandalorian' en 'Game of Thrones'.

De actrice zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningen en spectaculaire vraag-en-antwoordshows. Tickets voor die events kan je nu al scoren via de website van FACTS.

FACTS zal deze lente-editie plaatsvinden op 2 en 3 april in Flanders Expo in Gent. Meer info & tickets kan je hier vinden.

Naast Natalia Tena zijn ook acteurs Jacob Bertrand en Payton List al bekendgemaakt.

Dronken man boort auto in appartementencomplex Taylor Swift

Karen Luiken-28 januari 2022 om 08:12

Een dronken man is donderdagochtend met een auto ingereden op het gebouw waarin Taylor Swift woont. Daarna is hij gearresteerd. Dat melden bronnen aan TMZ.

De man reed rond vijf uur in de ochtend in de verkeerde rijrichting door de straat van Taylor. Hij zette zijn auto in z’n achteruit, raakte toen het appartementengebouw waar de zangeres in vertoeft en botste vervolgens nog tegen een brandkraan. Daarna zou hij uit de auto zijn gestapt en naar de intercom zijn gelopen, in een poging het apparaat uit de muur te rukken.

Een getuige zag het gebeuren en belde het alarmnummer. Niet veel later arriveerde de politie en werd de dronken man gearresteerd. Al ging dat niet zonder slag of stoot; hij zou agenten hebben verteld dat hij niet weg zou gaan voordat hij Taylor had gesproken.

Het is niet duidelijk of de zangeres op het moment van het incident thuis was.

Ontdek meer