EOTB-sterren Shani en Davey zetten punt achter relatie

Karen Luiken-13 oktober 2021 om 16:45

De breuk waarvan veel fans wisten dat ‘ie er ooit zou komen is nu dan echt officieel. ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-sterren Shani en Davey hebben een punt achter hun relatie gezet. Nu écht.

Het gezamenlijke liefdesleven van Shani en Davey is niet altijd over rozen gegaan. Ze werden smoorverliefd op elkaar tijdens de opnames van ‘Ex On The Beach’ en gingen niet veel later samenwonen. Hoewel dat goed leek te gaan, hadden ze ook de nodige ruzies. Een paar weken geleden besloten ze daarom een break te nemen. Daarna probeerden ze het nog een keertje, maar nu lijkt het dan toch officieel voorbij.

Davey deelt het nieuws via Instagram. “Via deze weg wil ik zeggen dat het tussen mij en Shani over is.” Over een reden praat hij niet, maar er lijkt in ieder geval geen sprake van ruzie. “We hebben mooie tijden meegemaakt. Hier stopt het uiteindelijk.”

Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer