'The Black Phone' is een horror die meteen op je watch-list mag

Karen Luiken-13 oktober 2021 om 16:36

Alle horrorfans verzamelen! Er is een nieuwe film op komst die je ongetwijfeld op het puntje van je stoel laat zitten. Als de trailer ons al laat huiveren, dan moet de complete film wel héél angstaanjagend zijn.

We hebben het over ‘The Black Phone’, een film die gaat over Finney Shaw. Hij – een slimme maar verlegen jongen van dertien – wordt ontvoerd door een sadistische moordenaar en opgesloten in een geluidsdichte kelder waar schreeuwen geen zin heeft. Een van de weinige dingen die Finney daar heeft, is een telefoon. Wanneer die begint te rinkelen, ontdekt de tiener dat hij de stemmen van de vorige slachtoffers van de moordenaar kan horen. En ze zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat wat er met hen is gebeurt, niet met Finney te laten gebeuren.

‘The Black Phone’ wordt in februari 2022 verwacht.

'Luca' is meest gestreamde film van vorig jaar

Karen Luiken-25 januari 2022 om 07:24

Van alle films die vorig jaar zijn verschenen, is ‘Luca’ de meest gestreamde. De animatieprent verzamelde volgens Deadline bijna 11 miljard kijkminuten in de Verenigde Staten.

De Pixar-titel zou afgelopen zomer eigenlijk in de bioscoop worden uitgebracht, maar vanwege alle coronamaatregelen verscheen de film over zeemonster Luca rechtstreeks op Disney+. Dat bleek een succes: ‘Luca’ mag zich met recht de meest gestreamde film van 2021 noemen.

Ook andere films die op Disney+ verschenen doen het goed in de lijst van Deadline. ‘Raya and the Last Dragon’ staat samen met ‘Moana’ en ‘Frozen II’ op de tweede, derde en vierde plaats van meest gestreamde films.

‘Mission: Impossible 7' een jaar uitgesteld naar zomer 2023

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 16:41

Fans van de 'Mission: Impossible'-franchise die vol ongeduld zaten te wachten op deel 7, moeten helaas nog langer wachten. Paramount Pictures heeft immers laten weten dat de film een jaar wordt uitgesteld. Zo staat hij nu gepland voor release in de zomer van 2023.

Normaal zou het zevende deel in de saga dit jaar al te zien zijn, maar daar stak de opflakkering van het coronavirus weer een stokje voor.

“De ‘Mission: Impossible’-films zijn lastig op te nemen door de vele stunts en effecten, het filmteam probeert zo weinig mogelijk green screen te gebruiken”, klinkt het in het statement van Paramount.

Nog even wachten op het nieuwe avontuur van Ethan Hunt dus!

Ontdek meer