Britse prinses Kate heeft kanker

Karen Luiken-23 maart 2024 om 08:01

De Britse prinses Catherine heeft vrijdag een videobericht met een schokkende boodschap gedeeld. De vrouw van prins William lijdt aan kanker, vertelt ze. Ze ondergaat momenteel chemotherapie.

“Het was een schok en William en ik hebben er alles aan gedaan om dit in de privésfeer te verwerken vanwege ons jonge gezin”, aldus Kate in de video.

De prinses lag onlangs een tijdje in het ziekenhuis voor een operatie. Hoewel in eerste instantie werd gedeeld dat de operatie niets met kanker te maken had, komt Kate daar nu op terug. “In januari ben ik aan mijn buik geopereerd in Londen. Het leek er toen op dat ik geen kanker had. De operatie was succesvol, maar daarna bleek uit tests dat ik toch kanker had. De artsen adviseerden daarom preventieve chemotherapie. Ik zit nu in de eerste fase daarvan.”

Terwijl Kate de strijd tegen de ziekte aangaat, vraagt ze om tijd, ruimte en privacy. “Het zijn erg zware maanden geweest voor de hele familie.”

Verandert Taylor Swift de setlist van haar 'Eras Tour'?

Chelsy Vanlerberghe-26 april 2024 om 08:24

Na een pauze van twee maand gaat Taylor Swift op 9 mei opnieuw verder met haar 'The Eras Tour'. In die 2 maand is er natuurlijk wel iets gebeurd: er is een nieuwe 'era' toegevoegd aan haar repertoire. Vorige week heeft de Grammy-winnares namelijk haar nieuwe album 'The Tortured Poets Department' gereleased. Dus, wordt er dan ook een nieuwe era toegevoegd aan de setlist? Fans denken alvast van wel!

De Amerikaanse superster deelde een clip op YouTube Shorts waar we haar zien repeteren voor haar tour, die binnenkort weer verdergaat in Parijs. "De dansers hebben top hats aan! In de originele setlist is dat niet het geval", merkt een oplettende Swiftie op. Niet toevallig is de zangeres in de musicvideo voor haar nieuwe single 'Fortnight' te zien in een kamer waar de mannen allemaal top hats hebben. In een andere clip zie je de zangeres leunen tegen een bord dat 'TTPD' lijkt te zeggen. Door deze korte clips zijn haar fans er zeker van dat er nummers van het nieuwe album zullen toegevoegd worden aan de setlist. Looks like they're onto something! We weten natuurlijk dat Taylor Swift ervan houdt om haar fans te verrassen.. Dus wat wilt dit zeggen voor het optreden dat nu al 3,5 uur duurt? Gaat ze voor verlengingen, of haalt ze een paar oudere nummers van de setlist? We zien het op 9 mei!

Nieuw seizoen 'Blind Getrouwd Australië' vanaf maandag te zien

Karen Luiken-26 april 2024 om 08:19

Fans die geen genoeg kunnen krijgen van ‘Blind Getrouwd’ kunnen hun hart ophalen. Vanaf aanstaande maandag is het nieuwe Australische seizoen bij VTM 2 te zien.

In ‘Blind Getrouwd Australië’ beleven de deelnemende koppels de ups en downs van het huwelijk onder het kritische oog van de camera’s. Is het liefde op het eerste gezicht? Of worden ze tot het uiterste gedreven door de grillen van hun prille relatie?

In de eerste aflevering komt een vrijgezellenavond voorbij, krijgt een van de kandidaten slecht nieuws, ziet een ander koppel hun ceremonie letterlijk in het water vallen en is er sprake van een dramatische wending tijdens de receptie.

‘Blind Getrouwd Australië’ is vanaf 29 april van maandag tot donderdag om 18.45 uur te zien bij VTM.

Ontdek meer