Shakira en Cardi B brengen samen een nummer uit

Chelsy Vanlerberghe-22 maart 2024 om 12:09

Hebben Shakira en Cardi B een nieuwe zomerhit te pakken? De queen of rap en de queen of latin hebben samen een nieuwe single uit: Puntería. Het nummer is onderdeel van Shakira's nieuwe album 'Las Mujeres Ya No Lloran'.

Cardi B was naar eigen zeggen grote fan van de Colombiaanse zangeres. "Toen ik Shakira voor het eerst ontmoette tijdens Paris Fashion Week, was ik heel, heel nerveus," gaf Cardi B toe. "Ik was nerveus omdat ik naast haar wilde staan, maar ik durfde niet."

De 'Hips Dont Lie'-zangeres vertelt, in een interview op set van de nieuwe muziekvideo, dat ze altijd al met Cardi wou samenwerken. En voor dit nummer zat de timing right. Iets wat de 'WAP'-rapster als een 'droom' omschrijft. Cardi was door het dolle heen toen ze het telefoontje van Shakira kreeg. "Ik wist het gewoon. Ik wist dat deze dag zou komen. En hij kwam. God is goed, man," vertelt de Amerikaanse rapster extatisch. "Het kan me niet schelen wat ze van me wil - miauwen, blaffen - ik doe het gewoon. Ik kan niet wachten. Serieus, dit is echt mijn droom."

Reinier Zonneveld dropt nieuwe technoknaller

Joyce Vander Auwera-26 april 2024 om 16:30

Reinier Zonneveld en de legendarische Belgische act D-Devils bundelen opnieuw hun krachten voor een nieuwe knaller genaamd 'Judgement Day'. Dit nummer is de opvolger van hun eerdere samenwerking 'Dance With the Devil (The 6th Gate)', die al snel een van Zonneveld's meest herkenbare remixes werd.

Met een mix van pakkende melodieën en opzwepende ritmes heeft Zonneveld zich een unieke plek verworven in het elektronische muzieklandschap. Als oprichter van Filth on Acid biedt hij niet alleen een platform voor zijn eigen hits, maar ook voor andere baanbrekende artiesten. D-Devils, bekend van hits als 'Song 2' en 'The 6th Gate', past perfect in dit plaatje en hun eerdere samenwerking met Zonneveld was een groot succes.

'Judgement Day' is een technobom met harde drums en opvallende trance-synths. De rauwe percussie en duistere vocalen voegen extra diepte toe aan dit nummer, dat deze zomer meer dan zeker de dansvloeren zal laten ontploffen.

Het nummer is niet zomaar een liedje, het is een ervaring die je meeneemt op een sonische reis. Van donkere clubs tot grote festivalpodia, 'Judgement Day' zal overal voor een feestje zorgen.

'Judgement Day' is nu beschikbaar op alle streamingplatforms.

Verandert Taylor Swift de setlist van haar 'Eras Tour'?

Chelsy Vanlerberghe-26 april 2024 om 08:24

Na een pauze van twee maand gaat Taylor Swift op 9 mei opnieuw verder met haar 'The Eras Tour'. In die 2 maand is er natuurlijk wel iets gebeurd: er is een nieuwe 'era' toegevoegd aan haar repertoire. Vorige week heeft de Grammy-winnares namelijk haar nieuwe album 'The Tortured Poets Department' gereleased. Dus, wordt er dan ook een nieuwe era toegevoegd aan de setlist? Fans denken alvast van wel!

De Amerikaanse superster deelde een clip op YouTube Shorts waar we haar zien repeteren voor haar tour, die binnenkort weer verdergaat in Parijs. "De dansers hebben top hats aan! In de originele setlist is dat niet het geval", merkt een oplettende Swiftie op. Niet toevallig is de zangeres in de musicvideo voor haar nieuwe single 'Fortnight' te zien in een kamer waar de mannen allemaal top hats hebben. In een andere clip zie je de zangeres leunen tegen een bord dat 'TTPD' lijkt te zeggen. Door deze korte clips zijn haar fans er zeker van dat er nummers van het nieuwe album zullen toegevoegd worden aan de setlist. Looks like they're onto something! We weten natuurlijk dat Taylor Swift ervan houdt om haar fans te verrassen.. Dus wat wilt dit zeggen voor het optreden dat nu al 3,5 uur duurt? Gaat ze voor verlengingen, of haalt ze een paar oudere nummers van de setlist? We zien het op 9 mei!

Ontdek meer