Nieuwe trailer 'Inside Out 2' gelost

Karen Luiken-22 maart 2024 om 11:18

Met veel plezier en enthousiasme naar de eerste ‘Inside Out’ gekeken? Maak je dan nu klaar voor het vervolg! Disney heeft vandaag een trailer van de film gedeeld die vanaf 19 juni in de bioscoop te zien zal zijn.

‘Inside Out 2’ verwelkomt een aantal nieuwe emoties in het hoofd van tiener Riley. Naast Plezier, Woede, Verdriet, Angst, en Afkeer komen nu ook Onzekerheid, Jaloezie, Ennui en Verlegenheid om de hoek kijken terwijl Riley op het punt staat om naar de middelbare school te gaan.

De stemmenkast bestaat onder anderen uit Amy Poehler, Lewis Black, Phyllis Smith, Tony hale, Liza Lapira, Maya Hawke, Ayo Edebiri, Adèle Exarchopoulos, Paul Walter Hauser, Kensington Tallman, Lilimar, Diane Lane en Kyle Maclachlan.

Komt Zendaya ooit nog met nieuwe muziek?

Karen Luiken-27 april 2024 om 07:31

Zendaya heeft het de laatste jaren vooral erg druk met acteren, maar toch sluit ze niet uit dat ze ooit weer zingend op het podium zal staan. In een aflevering van ‘The Jennifer Hudson Show’ heeft de 27-jarige ster verklapt dat ze in de toekomst misschien nieuwe muziek uit wil brengen. “Als de juiste timing komt”, zo klinkt het.

“Ik hou van muziek en het is heel speciaal voor mij”, aldus Zendaya. “Dat ik in de muziekindustrie zit, bederft de vreugde van muziek niet, maar soms voelt het niet goed om muziek en zaken samen te brengen. Als de juiste timing komt, breng ik misschien nog wel iets uit.”

Wanneer dat gaat gebeuren? Geen idee. Het staat nog niet eens vast óf het gaat gebeuren. “We zullen zien”, plaagt Zendaya. “Misschien ooit.”

'Bridgerton'-ster pakt rol in derde seizoen 'Heartstopper'

Karen Luiken-27 april 2024 om 07:25

Het derde seizoen van ‘Heartstopper’ krijgt er drie nieuwe gezichten bij. Eén van hen is Jonathan Bailey, die Anthony Bridgerton speelt in de razend populaire Netflix-hit ‘Bridgerton’.

Jonathan kruipt in de huid van de bekende influencer Jack Maddox, waar Charlie een oogje op heeft. De andere twee nieuwe acteurs zijn Hayley Atwell en Eddie Marsan. Hayley speelt Nicks tante Diane en Eddie is verantwoordelijk voor de rol van de therapeut van Charlie.

Alice Oseman, schrijfster van de serie, is blij met de aangevulde cast. "Het was geweldig om de kunsten van Hayley, Eddie en Jonathan naast onze huidige cast te zien", zegt ze tegen The Wrap.

Ontdek meer