Olivia Rodrigo is 'Obsessed' in nieuwe videoclip

Chelsy Vanlerberghe-22 maart 2024 om 10:56

Als er een wedstrijd was voor jaloerse girlfriends, dan zou Olivia Rodrigo zeker het kroontje winnen. Dat laat ze toch uitschijnen in haar nieuwe videoclip voor 'Obsessed'. Het is één van de vijf nieuwe nummers op de nieuwe deluxe-editie van haar album 'GUTS'.

In het nummer zingt ze: "I'm so obsessed with your ex. I know she's been asleep on my side of the bed and I can feel it." In de videoclip zie je de Grammy-winnares als buitenbeentje tijdens een missverkiezing. Zij is de enige in een zwarte jurk en draagt een sjerp met de woorden 'Miss Right Now', terwijl de andere meisjes in witte jurken pronken met titels als 'Miss 2 Summers Ago' en 'Miss Thought She Was The One'.

'Obsessed' staat op Olivia's nieuwe deluxe-album 'GUTS (spilled)', samen met nog vier andere nummers: 'Scared of My Guitar', 'Stranger', 'Girl I've Always Been' en 'So American'.

Dit zijn de 10 beste albums allertijden volgens Apple Music

Chelsy Vanlerberghe-22 mei 2024 om 12:19

Apple Music heeft een lijst samengesteld met de 100 beste albums aller tijden. Elke dag werden er tien nieuwe albums uit deze lijst onthuld, en vandaag is het moment aangebroken voor de finale: de top 10.

Apple Music's 100 Beste Albums is een moderne ranglijst van de beste platen ooit, samengesteld door een team van Apple Music-experts en een selecte groep artiesten, songwriters, producers en muziekindustrieprofessionals zoals Pharrell Williams, Maggie Rogers en Zane Lowe.

Dit zijn volgens Apple Music de 10 beste albums:

  1. The Miseducation of Lauryn Hill (1998), Lauryn Hill
  2. Thriller (1982), Michael Jackson
  3. Abbey Road (1969), The Beatles
  4. Purple Rain (1984), Prince & The Revolution
  5. Blonde (2016), Frank Ocean
  6. Songs in the Key of Life (1976), Stevie Wonder
  7. good kid, m.A.A.d city (2012), Kendrick Lamar
  8. Back to Black (2006), Amy Winehouse
  9. Nevermind (1991), Nirvana
  10. Lemonade (2016), Beyoncé

Toen ze het nieuws ontving, zei Lauryn Hill tegen Apple Music: ""Dit is mijn prijs, maar het is een rijk, diep verhaal, en omvat zoveel mensen, zoveel opoffering, zoveel tijd, en zoveel collectieve liefde."

Je kan de woning van Sólene uit 'The Idea of You' huren op Airbnb

Chelsy Vanlerberghe-22 mei 2024 om 09:11

Je kan het huis waarin Anne Hathaway's personage Sólene woont in de romcom 'The Idea of You' nu huren op Airbnb voor 350 euro per nacht.

In de film woont Sólene in Silver Lake, Californië, maar het echte huis staat in Atlanta, Georgia. Ondanks de andere locatie ziet het huis er precies zo uit als in de film.

inDe film gaat over de romantiek tussen de 40-jarige gescheiden moeder Solène en de 24-jarige popster Hayes. In het huis zijn veel belangrijke scènes opgenomen, zoals Sólene en Hayes' eerste date (inclusief de stomende make-out sesh) en de heftige ruzie tussen Sólene en haar ex-man, wanneer hij ontdekt dat ze een jongere vriend heeft.

Interese? Klik hier!

Ontdek meer