Daar zijn ze dan: eerste beelden van finale 'La Casa de Papel'

Karen Luiken-13 oktober 2021 om 13:41

Het einde is nu echt bijna daar. Na vier jaar en vijf seizoenen wordt het ‘La Casa de Papel’-hoofdstuk binnenkort voorgoed afgesloten. Maar dat gebeurt natuurlijk niet voordat de allerlaatste finale-afleveringen worden uitgezonden. Vandaag krijgen we een eerste blik.

Het vijfde en laatste seizoen van ‘La Casa de Papel’ is opgedeeld in twee delen. De eerste vijf afleveringen staan inmiddels al een tijdje op Netflix, de tweede helft verschijnt op 3 december. Vanaf die datum gaat het verhaal verder en zien we hoe de bende, gewond maar gevaarlijker dan ooit, zich nog steeds in de Bank van Spanje bevindt. Zonder Tokio, want die heeft de strijd niet overleefd.

"Tijdens de afgelopen uren heb ik belangrijke mensen verloren en ik laat niemand anders sterven voor deze overval", verzekert El Professor.

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Nieuw seizoen 'Only Murders in the Building' staat online!

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:22

Charles, Oliver en Mabel zijn terug. De drie hoofdpersonen uit ‘Only Murders in the Building’ zijn sinds gisteren te zien in het nieuwe seizoen van de serie. Vanaf nu te zien op de streamingsdienst van Disney!

In het tweede seizoen doen Charles, Oliver en Mabel er alles aan om de moordenaar van Arconia Board President Bunny Folger te ontmaskeren. Er doen zich alleen wel drie ongelukkige complicaties voor. De eerste: het trio is publiekelijk betrokken bij de moord. De tweede: ze zijn het onderwerp van een concurrerende podcast. En de derde: ze hebben te maken met New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd. Hoe gaan ze dit in hemelsnaam oplossen?

De hoofdrollen worden gespeeld door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez.

Ontdek meer