'LoveMe' met Ellen nu te zien op Streamz

Chelsy Vanlerberghe-21 maart 2024 om 09:19

Het nieuwe seizoen van de datingshow 'LoveMe' is nu te zien op Streamz. Ellen, bekend van 'Ex on the Beach: Double Dutch' en 'Shot in the Dark', begint aan haar zoektocht naar de ware liefde.

Gewapend met haar charme en met de hulp van TAGMAG Insider en ervaren wingman Martijn Spaepen, duikt ze diep in het datingavontuur. Ellen, die nog nooit een serieuze relatie heeft gehad, stelt zichzelf de vraag: zal ze na dit avontuur eindelijk de juiste jongen vinden?

Ontdek het samen met haar in een nieuw seizoen vol spanning, romantiek en natuurlijk de nodige portie drama. Het volledige seizoen is nu te bekijken op Streamz.

'The Witcher' stopt na vijfde seizoen

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:28

Het einde is nabij voor ‘The Witcher’. Netflix heeft laten weten dat de serie er na het vijfde seizoen mee stopt.

Het nieuws kwam samen met het nieuws dat de productie van het vierde seizoen van start is gegaan. “Het vierde seizoen van ‘The Witcher’ is officieel in productie”, aldus Netflix in een aankondiging. “Maar daar blijft het niet bij, want we zijn ook al bezig met het vijfde seizoen, dat het laatste seizoen zal zijn.”

De streamingsdienst schrijft dat de ‘epische serie een gepast slotstuk’ moet krijgen en daar wordt nu hard aan gewerkt. Wanneer we het vierde en vijfde seizoen kunnen verwachten, is nog niet bekend. Wel weten we dat acteur Henry Cavall, die in de eerste drie seizoenen de hoofdrol speelt, zijn plekje vanaf het vierde seizoen afgeeft aan Liam Hemsworth.

Tweede seizoen 'Fallout' bevestigd

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:24

Een week na het verschijnen van het eerste seizoen hebben de makers van ‘Fallout’ al goed nieuws. Er komt een vervolg: het tweede seizoen is bevestigd door streamingsdienst Prime Video!

“We kunnen niet wachten om de wereld opnieuw op te blazen”, laat Prime Video in een aankondiging weten.

‘Fallout’ is gebaseerd op het gelijknamige videospel en heeft Walton Goggins, Ella Purnell en Aaron Moten in de hoofdrollen. Het verhaal gaat over de door nucleaire bommen verwoeste stad Los Angeles, waar mensen in ondergrondse kluizen (Vaults) leven om zich te beschermen tegen straling, mutanten en rovers.

Ontdek meer