Actrice uit 'Pitch Perfect' krijgt rol in 'You'

Karen Luiken-21 maart 2024 om 07:59

Netflix heeft een bekend gezicht toegevoegd aan de cast van het vijfde seizoen van ‘You’. Volgens Variety gaat het om Anna Camp, die je ook wel kunt kennen van ‘Pitch Perfect’.

De actrice kruipt in de huid van twee personages. Ze gaat zowel Raegan als Maddie Lockwood spelen, de tweelingzussen van Joe Goldberg. “Raegan is de sluwe, moordende financieel directeur van de Lockwood Corp die haar ogen op de troon heeft gericht en elke tegenstander zal verpletteren, of ze nu familie zijn of niet”, zo klinkt het in een uitleg. “Maddie daarentegen presenteert zich als de niet-serieuze tweelingzus, een driemaal gescheiden socialite die ‘iets met PR’ doet. Maar vergis je niet: er schuilt een meester-manipulator onder Maddie’s frivole façade.”

Naast Anna Camp krijgt ook Griffin Matthews een rol in het vijfde (en tevens laatste) seizoen van ‘You’. Hij is verantwoordelijk voor de rol van Teddy Lockwood, beschreven als de snauwende maar loyale zwager van Joe Goldberg. “Teddy is een vertrouweling die nooit volledig werd geaccepteerd door de familie Lockwood en brengt authenticiteit en empathie naar een familie voor wie zulke dingen een vreemd concept zijn.”

Eerder werd al aangekondigd dat ook Madeline Brewer de cast vergezeld.

EOTB-ster Imke verruilt fillers voor natuurlijke look

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:44

Imke Roose heeft spijt van een aantal van haar acties na haar deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. In een uitgebreid bericht op Instagram schrijft ze dat ze voortaan naturel door het leven wil en zich niet meer vol laat spuiten met botox en fillers.

Imke schrijft dat ze na haar deelname aan ‘Ex On The Beach’ in een rollercoaster van emoties terechtkwam. Voor het programma had ze een turbulente periode achter de rug en ‘impulsief meedoen aan een programma was misschien niet haar meest strategische zet’.

Na het programma ging het de verkeerde kant op bij Imke. Ze was constant op zoek naar ‘een kick’ en ging naar eigen zeggen van het ene uiterste naar het andere. “Ook op vlak van fillers en botox. Negatieve aandacht is ook aandacht, dacht ik toen", zo klinkt het.

Inmiddels is Imke een paar jaar ouder en denkt ze totaal anders over haar ideaalbeeld. “Ik liet een jaar geleden alles verwijderen. Bye bye dikke lippen en opgespoten face. Ik ben zo dankbaar dat ik nu terug ‘nuchter’ in het leven sta en mezelf terugvond. Naturelle Imke met hier en daar (misschien) wel nog wat hulp van een filler of botox, wie weet, maar lang niet meer zoals toen. Nu doe ik het weloverwogen en niet spuiten om te spuiten. Ik denk wekenlang na als ik wat wil doen en ga ten rade bij m’n familie. Geen impulsief gedoe meer, het was tijd voor een andere Imke. De Imke van toen."

Billie Eilish verrast fans met voorproefje van nieuw album

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:38

In afwachting van haar nieuwe album trakteert Billie Eilish haar Instagram-volgers nu alvast op een klein voorproefje. De zangeres heeft de complete tracklist van haar plaat gedeeld.

Het album gaat ‘Hit Me Hard and Soft’ heten en komt op 17 mei uit. Er staan in het totaal tien liedjes op met de titels ‘Skinny’, ‘Lunch’, ‘Chihiro’, ‘Birds of a Feather’, ‘Wildflower’, ‘The Greatest’, ‘L’Amour de ma Vie’, ‘The Diner’, ‘Bittersuite’ en ‘Blue’.

Het wordt het derde album van Billie, nadat ze in 2019 ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en in 2021 ‘Happier Than Ever’ uitbracht.

Ontdek meer